ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Bosna Hersek Taekwondo Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan ve bu yıl 8. si düzenlenen Uluslararası Open Turnuvası’na Akhisar Belediyesporlu taekwondocular damga vurdu. Daha önce Minikler Türkiye Şampiyonası’nda fırtınalar estiren Akhisar’ın başarılı taekwondocuları, bu kez de Bosna’da gururumuz oldu.

BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRDILAR

Müsabakalarda Antrenör Hüseyin Yüksel gözetiminde ülkemizi temsil eden taekwondocular, üç altın madalyaya imza atarak madalyaları silip süpürdü. 18 ülkenin katıldığı turnuvada Minikler 30 kiloda Perihan Akkuzu, Minikler 36 kiloda Nurgül Olçay ve Yıldızlar 44 kiloda Nuray Olçay şampiyon olmayı başardı. Ayrıca Perihan Akkuzu en teknik sporcu seçildi. Takım halinde ikinci olan Türkiye’nin en başarılı sporcuları ise Akhisar’dan çıktı.

YÜKSEL: “ŞİMDİ SIRADA BERLİN VAR”

Akhisar Belediyespor Taekwondo Antrenörü Hüseyin Yüksel, elde ettikleri başarının tesadüf olmadığını belirterek, bu başarının düzenli ve disiplinli çalışmaktan kaynaklandığını kaydetti. Türk bayrağını dalgalandırdıkları için gurur duyduklarının altını çizen Yüksel, “Çocuklarımızla ne kadar övünsek azdır. Her geçen gün daha da gelişim gösteriyorlar. Bundan sonraki hedefimiz 23 Ekim’de Berlin’de düzenlenecek turnuvada aynı dereceleri elde etmek. Asıl hedefimiz, bu çocuklarımızı Yıldızlar ve Gençler kategorisinde Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’na hazırlamak. Bizlerin her zaman yanında olan Akhisar Belediyespor Yönetimi’ne ve Taekwondo Federasyonu İl Temsilciliği’ne teşekkür ederim” dedi.

BUDAK: “MANİSA TAEKWONDOSU DAHA İYİ OLACAK”

Taekwondo İl Temsilcisi Gökay Budak da alınan derecelerin gelecek için son derece umut verici olduğunu söyleyerek, “Üç sporcumuzun da şampiyon olması bizi ayrıca gururlandırdı. Taekwondo’nun temelleri sağlam atılıyor. Sporcularımızı ve hocalarını kutluyorum. Bu başarıda emeği olan Hüseyin Yüksel hocamıza, Akhisar Belediyespor Yönetimi’ne de teşekkür ediyorum. Manisa taekwondosu ilerleyen günlerde daha iyi seviyelere gelecektir. Yeter ki el birliğiyle hareket edelim” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim