ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’un Sırp Kaptanı Nikola Mikic, Şanlıurfaspor ile oynanan zorlu deplasmanda gördüğü basit sarı kartla takımını bu hafta oynanacak Orduspor randevusunda yalnız bıraktı. Maçın son dakikasında orta alanda rakibini yere indiren Mikic’e hakem Sarper Barış Saka sarı kart çıkardı. Mikic’in olmadık zamanda gereksiz yere gördüğü kart, Manisaspor’u bu haftaki önemli maçta zor duruma düşürdü.

KARTLARI YÜZÜNDEN İLK İKİ HAFTA…

Geçen sezon 8 sarı 2 kırmızı kartla sezonu kapatan ve sezonun en hırçın oyuncularından biri olarak göze çarpan Nikola Mikic, bu sezona da kartlarla giriş yaptı. Hem de Manisaspor’un ona en çok ihtiyacı olduğu bir dönemde… Sırp oyuncu, geçen sezon biterken Balıkesirspor deplasmanında 82. dakikada gördüğü kırmızı kartla 4 maç ceza ile almış, ilk iki maçlık cezasını sezonun son iki maçında Samsunspor ve Bucaspor maçlarında çekmişti. Gereksiz yere gördüğü kartın cezasını ligin ilk iki haftasında oynanan Albimo Alanyaspor (0-3), Boluspor (4-0) maçlarında da çeken Mikic, tüm bunlar yetmezmiş gibi Kayserispor, Adanaspor, Antalyaspor maçlarında sarı kart gördü. Mikic son olarak Şanlıurfaspor deplasmanında 90. dakikada gereksiz bir sarı kart daha görerek Orduspor maçı öncesinde cezalı duruma düştü.

KAPTANLAR BÖYLE DAVRANMAMALI

Urfa’da gördüğü komik kartla cezalı duruma düşen ve Manisaspor’a zarar veren Mikic, 9. Hafta itibarıyla toplam 3 hafta da takımını yalnız bıraktı. Yönetim ve teknik heyet, basit kartlar görüp sorumsuzca hareket eden Mikic’i kesinlikle uyarmalı. Sırp oyuncunun kaptanlığı da tartışılır hale geldi.

 

Editör: TE Bilişim