Spor Toto 3. Lig’de bu yıl ilk kez mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, grupta üzerinde yer alan Bodrumspor’un konuğu oldu. Ev sahibi Bodrum maça golle başladı. Karşılaşmanın 6. Dakikasında orta sahadan hızlı atağa çıkan Bodrumspor’da Serdar Ümit’in sol kanattan ortasına Büyükşehir Belediyespor’un defans oyuncusu Şemsettin Ender ters bir vuruş yaparak kafayla topu kendi ağlarına gönderdi. Yenik durumu düştükten sonra rakip yarı sahada daha çok gözüken Manisa Büyükşehir Belediyespor önemli bir pozisyon geliştiremedi. Ev sahibi Bodrum 45. Dakikada skoru 2-0 yaptı. Serdar’ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta topa ceza sahası içinde Emrah Öztürk dokundu ve takımını iki farklı öne geçirdi. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla geçildi. İkinci yarıda da oyuna ağırlığını koyamayan Manisa Büyükşehir Belediyespor rakibinin kontra ataklarına engel olamadı. Mücadelenin 60. Dakikasında defansın arasına atılan topta bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Mümin düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve durumu 3-0 yaptı. Mücadelenin 64. Dakikasında Olcay Turhan orta sahada rakibiyle girdiği ikili mücadele sonucunda direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.  Ev sahibi Bodrumspor 85. Dakikada durumu 4-0’a taşıdı. Kontra atakta bir anda beş kişi atağa kalkan Bodrumspor’da Mümin kendisinin ikinci, takımının dördüncü golüne imza attı. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Manisa Büyükşehir Belediyespor şok bir yenilgi alarak haftayı puansız kapattı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de zorlu deplasmanda takımın yanında yer aldı. Başkan Ergün mücadeleyi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte izledi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Eryılmaz ile birlikte Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri de takımı Bodrum’da yalnız bırakmadı. 

 Stat: Bodrum İlçe Stadıdı

Hakemler: Zorbay Küçük, Mustafa Akkuş, Fatih Karatağ

Bodrum Belediyesi Bodrumspor: Taner, Erkan, Serdar Ümit (Dk. 71 Agah Oktay), Mümin (Dk. 86 Celal), Tolga, Kemal (Dk. 78 Onur), Mehmet Bağlı, Erhan, Coşkun, Emrah Çalışlar, Emrah Öztürk,

Manisa Büyükşehir Belediyespor: İlker, Semih, Süleyman Numan, Ahmet Kaan, Süleyman Kapan, İsmail, Olcay, Şemsettin Ender (Dk. 46 Emrecan), Özgür (Dk. 70 İlyas), Kaan Aşnaz, Mustafa (Dk. 46 Caner)    

Sarı Kartlar: Serdar Ümit, Coşkun, (Bodrumspor), Şemsettin Ender (Manisa BBSK)

Kırmızı Kart: Dk. 64 Olcay Turhan (Manisa BBSK)

Goller: Dk. 6 Şemsettin Ender (k.k), Dk. 45 Emrah Öztürk, Dk. 60-85 Mümin (Bodrumspor)  

Editör: TE Bilişim