ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’da futbol şube sorumluları Turgay Gümüşdere ve Engin Kapucu’nun istifa etmesi, gündemdeki sıcaklığını korurken, 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı, söz konusu istifaları yerinde buldu.

“BEKLENEN BUYDU”

Menemen maçı sonrası yaptıkları protesto sonrasında gelen istifaları “beklenen buydu” diye yorumlayan Çakıcı, “Kulübün bundan sonra daha rahat çalışacağına eminim. Çünkü bunlar kulübün el freniydi ve o el freni şuanda boşalmış oldu. Yönetim içinde uyumsuzluğa yol açan isimler bunlardı zaten. Sürekli bir baskı vardı. Bunu başkana da söyledim. Kulüpte bu isimlerle ilgili ciddi bir sıkıntı olduğunu biliyoruz. Manisa’da da var. Bizim tepkimiz onların kendilerine. Tavırlarına ve yürüyüşlerine… Kaf Dağı’nı onlar yaratmadı. Bu Manisaspor hepimizin. Sportif direktör varken futbol şubesinin olması da anlamsızdı” dedi.

“BİZİ KİMSE YÖNETEMEZ”

Çakıcı, futbol şubesine komplo yapıldığı yönünde kulaklarına bazı dedikodular geldiğini ifade ederek, “Bu protestoyu kulüp genel müdür Alpaslan Kaya yaptırdı diyorlarmış. ‘Bize komplo yapıldı’ diyorlarmış… Biz kimsenin silahı değil kendi silahımızız. Kendi irademizle hareket ederiz. Bizi kimse yönetemez, biz yönetiriz. Onu diyen kendine bakacak. Biz hiçbir komplonun içinde olmadık, olmayacağız da. Hür irademiz doğrultusunda olan bir protestodur. Kimse bu tür polemiklere girmesin. Yanlış yollara girerler. Kimsenin tetikçisi değiliz. Alpaslan benim kardeşim. Onun Alpaslan ile olan problemleri beni ilgilendirmiyor. Kulübe verdiği zarar ilgilendiriyor. Bedavadan dedikodu yapmasınlar. Hem karşı tarafı da yıpratmaya kalkmasınlar hem de bizi. Biz takımın sahibiyiz ve bu yüzden bu protestoyu yaptık” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim