Donatımspor altyapısında oynayan 14 yaşındaki Mehmet Zeren ile 12 yaşındaki Ömer Zeren, Manisasporlu oldu. Gençlik Geliştirme Programı Koordinatörü Ünal Taşçı, Altyapı İdari Sorumlusu Rıdvan Türküler, minik yetenekleri Emin Kaçar’dan istedi, Kaçar da özel yeteneklerini Manisaspor’a verdi

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un peşinden koştuğu Donatımsporlu Mehmet Zeren ile Ömer Zeren kardeşler, artık Manisaspor formasını giyecek. Aylardır Manisaspor ile Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ısrarla altyapısına kazandırmak istediği iki yetenek için Manisaspor, Donatımspor Fahri Başkanı Emin Kaçar’ı ikna etti.

KAZANAN MANİSA OLACAK

Manisaspor’un altyapı kadrosuna kattığı iki kardeş de orta alanda ekstra işler yaparken, ayak bileklerini çok iyi kullanıyorlar… Etkili pasların yanı sıra dikine oynamayı seven iki yetenek için profesyonel kulüplerin scout ekiplerinin oldukça olumlu raporlar hazırladığı kaydedildi. Bir dönem Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor’un da radarına giren ikili için Manisaspor’da karar kılındı. İki futbolcunun, ilerleyen yıllarda Manisaspor’a büyük katkı sağlaması bekleniyor.

BEDEL: “GELECEKLERİ PARLAK”

Donatımspor Altyapı Sorumlusu İsmail Bedel, Manisa futboluna yetenekli isimleri kazandırmaya devam ettiklerini belirterek, “Mehmet ve Ömer Zeren kardeşlerin gelecekleri parlak. 4 yıl önce altyapımızda futbola başlamışlardı… Kısa süre içerisinde dikkat çektiler. Bu süre zarfında çok sayıda antrenör ve kulüp idarecisinin takibinde oldular. Yaşları çok genç olduğu için ilk etapta bu isimleri bir başka kulübe vermeyi düşünmedik. Daha önce verdiğimiz isimlerin de hayal kırıklığı içerisinde geri dönüşleri olmuştu. Bu da etkendi. Büyükşehir Belediyespor’da bu oyuncular için devredeydi. Manisaspor’dan Ünal hoca ve Rıdvan hoca, Emin Başkan’dan istedi. Emin Başkan da söz konusu Manisaspor olunca benden rica etti. Bende kabul ettim. İnşallah hayırlısı olur” dedi.

Editör: TE Bilişim