Manisaspor’da kangrene dönen yönetim krizi nihayet kongre kararıyla aşılıyıyor. Bu akşam kulüp sitesinden yapılan açıklamayla kongre kararı alındığı duyuruldu. Açıklama şöyle:
Manisaspor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nın 11.02.2018 Pazar günü saat: 14.00’de Manisa Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesisleri’nde yapılmasına, gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 18.02.2018 Pazar günü aynı yer ve saatte yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.”
OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL İLANI
Genel kurul ilanı da yayınlandı. İlanda dikkat çeken madde ise Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bilanço ve Gelir Tablosu, Denetim kurulu Raporlarının ibra edilmesi maddesi. Manisaspor’da şuan devam eden davalar var. Ayrıca kulübün gelir gider tablosuyla ilgili ciddi iddialar var. Bilanço ve Gelir Tablosunun ibra edilip edilmeyeceği kongrede netlik kazanacak.  
İlanın detayları şöyle:
Manisaspor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nın aşağıdaki gündem dâhilinde 11.02.2018 Pazar günü saat: 14.00’de Manisa Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesisleri’nde yapılmasına, gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 18.02.2018 Pazar günü aynı yer ve saatte yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.
MANİSASPOR KULÜBÜ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU
GÜNDEM
1. Açılış ve Yoklama
2. Divan Başkanı ve Kâtip üyelerin seçimi (Divan Teşekkülü)
3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
4. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bilanço ve Gelir Tablosu, Denetim kurulu Raporlarının ibra edilmesi.
5. Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, Denetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, Disiplin Kurulu Asil ve Yedek üyeleri seçimi.
6. Kapanış.
Grandmedical Manisaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu
 
 

Editör: TE Bilişim