Manisaspor, Benfica’ya olan borcunu bir an önce çözüp büyük bir yükten kurtulmak istiyor. Beşiktaş-Benfica arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Benficalı kurmaylarla bir araya gelen Başkan Abdullah Mergen, görüşmenin son derece olumlu geçtiğini söyledi. Benfica yönetimine Manisaspor flaması ve forması hediye eden Mergen, Benfica’nın söz konusu borçla ilgili Manisaspor’ayaptırım uygulamayacağının sözünü verdiğini kaydetti. Mergen, İstanbul’daki buluşmaya İdari Menajer Abdurrahman Başkır ile birlikte gitti.

“400-500 BİN EURO DAHA ÖDEME SÖZÜ VERDİK”

Görüşmenin detaylarını aktaran Başkan Mergen, “Benfica’nın başkanı görüşmeye gelemedi, ikinci başkan ve yöneticiler ile görüştük. İkinci başkan mali konularda çok etkili. Formamızı ve flamamızı verdik, borcumuzla ilgili transfer yasağı veya puan silme gibi hiçbir girişim yapılmayacağının sözünü verdiler. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız ödeme çok etkili oldu. 400-500 bin euro daha bu sene için ödeme sözü verdik. Tarih vermedik. Bir dahaki seneye zaten borcumuz büyük olasılıkla bitmiş olacak. Çok memnun oldular. Benficayönetimi bize garanti verdi” dedi.

“BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Gayet güzel bir görüşme gerçekleştiğini kaydeden Mergen, “Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da bir Manisaspor başkanı gibi çok gayret etti. Bizimle ilgili güzel şeyler söyledi. Maddi manevi ilişkilerinin olduğunu belirtip bizim söylediklerimizi teyit eder manada oldukça yardımcı oldu. Beşiktaşlı yöneticiler de sağolsun, görüşmede etkili oldular. Manisaspor camiası adına hem Fikret Orman’a hem de yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim