Geçen yıl Balçova’nın 4 puan gerisinde 3. Lig biletini kaçıran Yeşil-Beyazlılar, bu yıl da son 4 haftayı da 1’er puanla geçerek beraberliği seven bir takım görüntüsünü sürdürüyor. Teknik Direktör Hakan Şapçı, bu istatistiğe bir türlü anlam veremiyor. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.grupta mücadele eden, yönetimi, teknik kadrosu ve oyuncuları ile geçen yıl kaçırdığı 3. Lig biletini bu yıl kaçırmak istemeyen Manisa Belediyespor, geçen sezondan bu yana geride kalan 30 maçta rakiplerine galibiyet sevinci yaşatmadı. Ancak Yeşil-Beyazlılar, 30 maçta 13 beraberlik çıkarınca hedefinin çok uzağında kaldı.

YALANCI BAHAR GİBİ
2012-2013 sezonun ilk üç haftasında Salihli Belediyespor ile 1-1, İzmir İl Özel İdaresispor  ile 1-1  berabere kalan, Uşak İl Özel İdaresispor'u 6-0'lık skor ile geçen yeşil-beyazlılar, ligin 4.haftasında evinde konuk ettiği Balçova Belediyespor'a 40.dakikada Selçuk Adaş'ın golü ile 1-0 mağlup olmuş, karşılaşma sonrasında da Teknik Sorumlu Sadettin Dülger istifa etmişti Sadettin Dülger'in istifası ile dümene geçen Hakan Şapçı yönetimindeki Manisa Belediyespor, kalan 22 haftada 14 galibiyet, 8 beraberlik alarak sezonu 59 puan toplayarak 3.lig biletini alan Balçova Belediyespor'un 4 puan gerisinde 55 puan ile 3.sırada tamamlamıştı Sezon başında istikrarı seçen yeşil-beyazlı yönetim, Teknik Sorumlu Hakan Şapçı ile devam kararı aldı ve 3. Lig yolunda güçlü bir kadro oluşturmak için takımı baştan aşağı yeniledi.

KADRO YENİLENDİ TABLO AYNI
Yeni kadrosu ile sezona deplasmanda Kütahya Ö.İ.Köy Hizmetlerispor'u 2-0 yenerek üç puan ile start veren Manisa Belediyespor, geride kalan 8 haftada 3 galibiyet, 5 beraberlik alarak 14 puan topladı. Böylece Manisa Belediyespor, 2012-2013 sezonunda Balçova Belediyespor karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyet sonrasında oynadığı 30 karşılaşmada 17 galibiyet, 13 beraberlik aldı. Bu yıl da beraberliklere engel olamayan Belediyespor, lider Tire’nin 4 puan gerisinde kaldı. Teknik Direktör Hakan Şapçı, bu grafiğe anlam veremediklerini ifade ederek, “Geçen sezon beraberlik sayımız çok fazlaydı. Bu senede beraberlik sıkıntımız sürüyor. Bu ilginç istatistiğe biz de anlam veremiyoruz. Bu gidişata artık son verip galibiyet serileri yakalamak istiyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim