Uşak Sportif formasıyla lig ve kupada 11 maçta 4 gole imza atan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Belediyespor’un teklifine “evet” dedi. Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Uzunlar, transferi doğruladı

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Belediyespor, ilk devrenin sona ermesinin ardından kadrosunu Samet Kalkan’la güçlendirdi. Geçmişte birçok takımda profesyonel lig tecrübesi yaşayan ve sezon başında Uşak Sportif’le anlaşan Samet, bu takımda lig ve kupada oynadığı 11 maçta 4 gole imza atarak yeniden dikkatleri üzerine çekti. 26 yaşındaki oyuncuyla uzun süredir ilgilenen Manisa Belediyespor, bu transferi nihayet sonlandırdı.

GOL YOLLARINDA ETKİLİ

Çenesuyu Plajyoluspor ve Suadiyespor formaları altında 3.Lig terfi maçları oynayan Samet Kalkan, geçen yıl Derince Belediyespor’da profesyonel olmuştu. Yaşadığı sakatlıklardan dolayı amatörlüğe dönen tecrübeli oyuncu, sezon başında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Uşak Sportif Gençlikspor ile anlaştı. Gol yollarındaki etkinliği ile bilinen Samet Kalkan, bir dönem Kocaelispor forması da giymişti.

UZUNLAR: “SAMET KALİTELİ BİR OYUNCU”

Transferi doğrulayan Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Uzunlar, Samet’in takıma fayda sağlayacağına inandığını belirterek, “Devre arası transfer döneminde ilk transferimizi Samet kardeşimizle yaptık. Kaliteli bir oyuncuyu transfer ettik. İkinci yarıda onun da katkısıyla 3. Lig hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

2 OYUNCUYLA YOLLAR AYRILDI

Uzunlar, bir takviye daha yapmak istediklerini ancak bu konuda aceleci olmadıklarını, transfer dönemini Samet’le de kapatabileceklerini de sözlerine eklerken, ailevi sebeplerden dolayı ayrılmak istediğini bildiren forvet oyuncuları Erhan Börklü ile savunma oyuncuları Serhat Yağlı ile yolları ayırdıklarını açıkladı.

Editör: TE Bilişim