Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, iki sezondur takımın başında bulunan Teknik Direktör Hakan Şapçı ile sözleşme yeniledi. Uncubozköy Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Cenk Ergün ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Haşim Elmalı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İmza töreninde ilk olarak söz alan Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, Hakan Şapçı ile yola devam etmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Şapçı’ya tekliflerini kabul ettiği için teşekkür eden Ergün, ”Biz hedefleri olan bir takımız. Bu hedeflerimiz doğrultusunda hocamızla fikirlerimiz uyuşuyor. Kendisi görevini en iyi şekilde yapan, kulübümüze çok şey katan birisidir. Yönetim kurulu olarak Hakan hocamız gibi birisiyle her zaman çalışmayı isteriz. Kendisine yeni dönemde başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin” dedi.

"HASRETİNİ DUYDUĞUMUZ 3. LİG’E ÇIKACAĞIZ"
Manisa Büyükşehir Belediyesporla bir yıllık sözleşme yenileyen Teknik Direktör Hakan Şapçı ise ciddi bir aile ortamının olduğu kulüpte çalışmanın huzurunu ve gururunu yaşadığını söyledi. Geçmişe yönelik konuşmaları sevmediğinin altını çizen Şapçı, “Geçmişle ilgili konuşmak doğru olmayabilir. Ancak iki yıldır kaçırdığımız hedefi bu yıl yakalamak için var gücümüzle çalışacağız. Önemli bir sezon geçirdik, ancak finalde şanssız bir şekilde kaybettik. Bu bizi hırslandırdı. Hedefimize ulaşmak için daha çok heyecanlıyız. Senelerden beri hasretini duyduğumuz, mücadelesini verdiğimiz Manisa Belediyespor’un, profesyonel liglerde yer alması için bütün mesaimizi harcayacağız” dedi.

"MANİSASPOR’DAN TEKLİF ALMADIM"
İsminin Manisaspor ile anılmasını da değerlendiren Şapçı, Manisaspor’dan herhangi bir teklif almadığını söyledi. Adının çeşitli ortamlarda Manisasporla anıldığını kendisinin de duyduğunu belirten Şapçı, “Ben Manisaspor’dan ne teklif aldım, nede herhangi bir görüşmem oldu. Ancak şunu açıklıkla söyleyebilirim. Manisaspor ve Manisa Belediyespor’u birbirinden ayırmam kesinlikle mümkün değil. İkisine de bendeki yeri ayrı” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim