Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam eden Manisa BŞBS, geride kalan sezonda 2. Lig ekibi Kocaeli Birlikspor forması giyen tecrübeli oyuncu Kürşat Ergun Aydın ile anlaştı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen törende Aydın kendisini iki yıllığına yeşil-beyazlı ekibe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
"BİZE ÇOK ŞEY KATACAKTIR"
Tecrübeli bir oyuncuyla anlaştıklarını ve Kürşat’ın takıma büyük fayda sağlayacağına inandığını ifade eden Kulüp Başkan Mevlüt Aktan, “Kürşat daha önceden izlediğimiz bir oyuncuydu. Tecrübesiyle bize çok şey katacaktır. Biz kendisine inanıyoruz. İnşallah hedefe giden yolda takımımıza büyük katkı sağlayacaktır. Hem kulübümüz, hem de oyuncumuz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
"BU HEDEFİN PARÇASI OLMAK GURUR VERİCİ"
Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan bir takıma gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren yeni transfer Kürşat Ergun Aydın, “Bir hedefimiz var ve bu hedef doğrultusunda sezona başlayacağız. Bu hedefin parçası olmak gurur verici. Umarım iyi bir sezon geçiririz ve benimde katkılarımla takımımızı bir üst lige taşırız” diye konuştu.
KARİYERİNDE ÖNEMLİ TAKIMLAR VAR
Orta saha ve önlibero mevkilerinde görev yapabilen 30 yaşındaki Kürşat Ergun Aydın, futbola Beşiktaş alt yapısında başladı. Akçaabat Sebatspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, İstanbulspor, Diyarbakırspor, Giresunspor, İstanbul Güngörenspor, Kırklarelispor ve Altay formaları giyen Aydın, son iki yıldır Kocaeli Birlikspor’da oynuyordu. Tecrübeli oyuncu, geride kalan sezonda Kocaeli Birlikspor forması altında çıktığı 33 maçın 32’sine ilk 11’de başlarken, 2 bin 858 dakika sahada kaldı. 
Editör: TE Bilişim