20 puan ve averajla lider Tire’nin 4 puan gerisinde yer alan Yeşil-Beyazlılar, kendisiyle aynı puana sahip Kütahyaspor engelini aşıp ilk iki için bir adım öne geçmek istiyor. Pazar günü saat 13.30’da Mümin Özkasap Tesisleri’nde oynanacak maçı Kayseri bölgesi hakemi Serkan Sarıkaya yönetecek.

ŞAPÇI SON UYARILARINI YAPTI
Ligde son iki haftayı Foça ve Edremit galibiyetleriyle geçen Manisa Belediyespor, Kütahyaspor maçına mutlak üç puan gözüyle bakıyor. Teknik Patron Hakan Şapçı, oyuncularına uyarılarını yaptı ve rakibin olumlu ve olumsuz yönlerini tek tek anlattı.

DIŞARDA BİR TEK ERDEK’İ YENDİLER
Belediyespor’un bu haftaki rakibi Kütahyaspor, deplasmanda 4 maçta 1 galibiyet, 2 yenilgi, 1 beraberlik elde etti. Kütahyaspor, gurbetteki tek galibiyetini Erdek deplasmanında 2-0’lık skorla aldı. Foça ve Salihli’ye ise mağlup olan Kütahya, dış sahada pek etkili olamayan bir takım.

GOLCÜLERİMİZ FORMDA
Somaspor maçına kadar gol yollarında büyük sorun yaşayan ve birçok gol fırsatını cömertçe harcayan Yeşil-Beyazlılar, 2-0’lık Foça Belediyespor maçıyla şansızlığını kırmıştı. Edremit’i de deplasmanda 4-0’la geçen Belediyespor’un son iki haftadaki gollerini ileri uçta oynayan isimlerin atması dikkat çekti. Belediyespor’un son iki maçta gollerini Mehmet Akif (2), Zafer (2) Kaan ve Şerif Ali attı.

 

11. HAFTA PROGRAMI

7 ARALIK CUMARTESİ

13.30 Balıkesir Belediyespor-Salihli Belediyespor

8 ARALIK PAZAR

13.30 Bozüyük Vitraspor-Erdekspor

13.30 Kütahya Özel İdare-Gümüşordu

13.30 Manisa Belediyespor-Kütahyaspor

13.30 Tire 1922-Edremit Belediyespor

13.30 Uşak Sportif-Foça Belediyespor

Kütahya Sera Şeker-Somaspor (Somaspor hükmen galip)

 

Editör: TE Bilişim