Play-off yarı final ilk maçında Perşembe günü saat 16.00’da Silivrispor’u konuk edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da camia kenetlendi. Manisa’ya yeni bir heyecan getirmek için kolları sıvayan yeşil-beyazlı ekipte, futbolcular play-off öncesi 2. Lig sözü verirken, Sportif Direktör Bülent Ataman’da play-off’un favorisi olduklarını söyledi. Kadro kalitesi olarak ligin üzerinden bir takım olduklarının altını çizen Ataman, “Ligin geneline baktığımızda çok şanssız puanlar kaybettik. Ligin ilk yarısı ve ikinci bölümünde kaybettiğimiz puanlara rağmen inancımızı hiç yitirmedik. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve yönetim kurulumuz kötü günlerde bile hep bizim yanımızda yer aldılar ve umudumuzu hep taze tuttular” dedi.
"ÖNCELİKLİ HEDEF FİNAL"
Ligin son bölümünde iç saha ve dış sahada elde ettiğimiz seri galibiyetlerle gerçek gücümüzü ve kalitemizi gösterdik. Eğer bu seriyi biraz daha erken yakalayabilsek şampiyon olarak bu ligden çıkabilirdik. Artık geçmişi konuşmanın bir önemi yok. Önümüzde bir şans daha var ve biz bu şansı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Öncelikli hedefimiz Silivri engelini geçerek, final oynamak. Bizim tek düşüncemiz 2. Lig’e yükselmek” dedi.
"DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR"
İç saha maçlarında taraftar desteğini hep yanlarında hissettiklerini sözlerine ekleyen Sportif Direktör Ataman, “Şimdi bugüne kadar olandan daha çok desteğe ihtiyacımız var. Perşembe günü Silivri ile oynayacağımız iç saha maçında Manisalılar bizi yalnız bırakmasın. Tek amacımız buradan elde edeceğimiz avantajlı skorla İstanbul’a rahat gidebilmek. Bunun içinde taraftarlara büyük iş düşüyor. Perşembe günü Mümin Özkasap Stadı, yeşil-beyaza bürünsün” şeklinde konuştu.
TEK ENDİŞE GEÇEN ZAMAN
3. Lig'de müthiş bir çıkış yaparak 9. sıradan 3. sıraya kadar sıçrayan ve sezonu averajla 4. sırada tamamlamayı başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor'da tek handikap, diğer takımlarda olduğu gibi araya giren zaman oldu. Normalde son lig maçından 5 gün sonra Play-Off maçlarını oynamaya başlayıp, geçtiğimiz hafta sonu finalle beraber tamamlaması gerektiği mücadeleye 20 günlük bekleyişin ardından çıkacak olan Yavru Tarzan'ın motivasyonunu kaybetmesinden korkuluyor. Şu anki koşullarda Play-Off'a son sıradan dahil olan Çatalcaspor 4 takım arasından fiziksel olarak maç kondisyonuna yakın olduğundan daha avantajlı görünüyor. Perşembe günü evinde avantajlı bir skor alması gereken Belediye, ardından deplasmanda da istediği sonucu alırsa finalde Erbaaspor-Çatalcaspor eşleşmesinden gelen rakiple 2. Lig mücadelesi verecek. Hakan Ağar
Editör: TE Bilişim