Cumartesi evinde oynadığı ligin 3. maçında Edirnespor'u 84-67 mağlup ederek 3'te 3 yapan Manisa'nın Devleri, UPS Spor hazırlıklarını sürdürüyor. İstanbul'da oynayacağı maç öncesi çalışmalarını Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda sürdüren yeşil beyazlılar, antrenmanlardaki temposunu da arttırmaya başladı. Dünkü idmanda tam kadro çalışan Devler, uzun süredir sakatlıkta olan Cihad Şahin'e de kavuştu. Tecrübeli oyuncu antrenman boyunca takımla beraber setlere girdi, 5'e 5 mücadelelerde de parkede yerini aldı. 
"İYİ EFOR KOYDUK"
UPS Spor maçı öncesi genel durumlarını değerlendiren Başantrenör Ceyhun Cabadak, önce Edirnespor maçına değinerek: "Grupta iddialı, buraya gelene kadar maç kaybetmemiş bir takımla karşılaştık. Tek tek baktığınızda oyuncu kalitesi belli bir seviyenin üzerinde olan bir takımla oynadık. Oyun planımıza bağlı kaldık, sert oynadık ve onların yaptığı müdafaayı dışarıdan iyi şut yüzdemizle bozduk. Şut yüzdemiz farkı yarattı. Maç boyu sahaya iyi efor koyduk. Oyuncularımdan istediğim de buydu zaten. Rakipten daha fazla galibiyeti istediğimiz kesin. Kendi zaaflarımızı da eforumuzla kapattık, bunda başarılı olduk. Hep dediğimiz gibi lig çok uzun ancak kazanarak gitmek de güzel. Kazanmak takımı belli bir ritme sokuyor ve güven veriyor. Düşük eforla oynayan oyuncumun olmaması çok güzeldi." dedi.
"ÜMİTLENDİRMEMEMİZ LAZIM"
İstanbul'da oynayacakları maça değinen Cabadak: "Yaş ortalaması düşük olan bir takımla oynayacağız. Genç bir takım ve enerjisi yüksek. Tecrübeli bir antrenörleri var. Belli bir düzen içerisinde oynamaya çalışıyorlar. Maçın başından sert oynayarak, rakibe ümit vermeden oynamamız lazım. Deplasmanda özellikle bu çok önemli. Tempoyu kontrol eder, müdafaada çalıştıklarımızı yaparsak iddialı olduğumuz bir mücadele. Umarım buradan da istediğimiz sonucu alır ve serimizi sürdürürüz." dedi. Hakan Agar
 

Editör: TE Bilişim