Abdullah Mergen’in kulüp başkanlığı görevinin başındayken incitici icraatlarıyla sarhoş olmaya başladığını ifade eden Baybatur, “Abdullah Mergen’den daha fazla kulübe desteğim olmuştur” dedi

Manisaspor Yönetimi’nin 311 kişilik aidatını ödemeyenler listesinde yer alan AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Manisa Medya TV’de Edebali’nin Seyir Defteri programında bomba sözler sarf etti. Manisaspor Başkanı Mergen’in göreve geldiği günden bu yana yaptığı icraatları eleştiren Baybatur, vergi yüzsüzü gibi ilan edilmelerinin doğru olmadığı, Mergen’in başkanlığı yaparken yaptığı icraatlarla sarhoş olmaya başladığını kaydetti.

“MANİSASPOR’A DESTEK VERDİK, VERECEĞİZ”

Manisaspor’a Kenan Yaralı ve Emre Hasgör dönemlerinde destek verdiklerini bundan sonraki süreçte de destek olmaya devam edeceklerini anlatan Baybatur, “Manisaspor’u seviyoruz. Manisaspor bu şehrin önemli bir markasıdır. Takımımızın son durumu bizleri üzmektedir. Manisaspor tabi büyük bir borcun içerisinde. Tabi bu borç kolay bir borç değil. Bir organizasyon lazım. Bu organizasyonu Abdullah Mergen yönetimi yapar diye umut ediyorum. Ama Abdullah bey de sağolsun bizim ve bizim gibi insanların isimlerini vergi yüzsüzleri gibi verip de incitici rencide edici şeyler yapmasa daha iyi olacağı kanaatindeyim. Bu vazife başındayken kulüp başkanlığı döneminde herhalde biraz sarhoş olmaya başladı gibi geliyor. Abdullah Mergen’den daha fazla kulübe desteğim olmuştur. Maddi olarak değil organizasyon ve birçok şey açısından… Kendisi kulüp başkanı olduğunda sevinmiş biriyim. Elimden geleni yapabileceğimi ifade ettiğim kişidir. Kendisini de severim. Eskiden beridir hukukum vardır. Abimizdir. Bu konuda sıkıntım yoktur. Bu işleri organize edeceksek bu kulübü kurtaracaksak siz bu işi kırıp dökmeden yapmak zorundasınız. Herkesi organize etmek zorundasınız. İnsanlar ilk zamanlar size destek vermeyebilir ama o insanları bir şekilde ikna edeceksiniz” dedi.

“MANİSASPOR SEVGİSİ AİDATLA ÖLÇÜLEMEZ”

Mergen’in Manisaspor başkanı olurken bu sıkıntıları bilerek göreve geldiğinin altını çizen Baybatur, “Borçsuz harçsız güçlü bir kulüp zaten yoktu. Madem ki böyle bir görevi aldınız, kırmadan dökmeden herkesi bu işin içerisine sokmak gerekir. Aidatla alakalı bana kimse bir şey söylemedi. Manisaspor’un geleneğinde aidat ödeme de yok zaten. Olsa eyvallah. Bu bizim eksikliğimizdir. Ödememiz gerekir. Buna hiç itirazım yok. Manisaspor’u sevmek sadece aidat göstergesi değildir. Bundan önce yaptıklarımızı bilenler bilmektedir. Bunu bu şekilde ilan etmek doğru değildir. Manisaspor, bütün belediyelerimizin desteğiyle hükümetimizin desteğiyle inşallah eski günlerine döner diye temennide bulunuyorum” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim