Manisa Büyükşehir Belediyespor ev sahipliğinde gerçekleştirilen Bayanlar Voleybol Turnuvası, 3. gün maçlarının oynanmasının ardından sona erdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sporseverlere armağan ettiği spor salonu ve kapalı yüzme havuzu, ilk önemli turnuvasından başarıyla ayrıldı. Turnuvanın son gününde Manisa Büyükşehir Belediyespor-Seramiksan, Salihli Belediyespor-Bursa Nilüfer Belediyespor karşılaşmaları oynandı. Karşılaşmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyespor Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Gençlik-Spor Şube Müdürü Haşim Elmalı ve Manisalı voleybol severler izledi. Günün ilk maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor-Seramiksan karşılaşması oynandı. İki ekibin zorlu mücadelesinde kazanan taraf 1-3’lük skorla Seramiksan oldu. Turnuvanın son maçında ise Salihli Belediyespor-Bursa Nilüfer Belediyespor karşılaşması oynandı.


Manisa Büyükşehir Belediyespor öncülüğünde gerçekleşen turnuva fair-play örneklerinin sıkça yaşandığı maçlara sahne oldu. Bunun yanı sıra 4 takımın sporcuları ve antrenörlerinin bir arada olduğu hatıra fotoğrafı da turnuvanın güzel anılarından biri oldu. Bu sırada parkeye davet edilen Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da sporcuları kırmayarak, fotoğrafta yer aldı. Turnuvaya katılımlarından dolayı takımları tebrik eden Ustamehmetoğlu, sporculara da performanslarından dolayı başarı dileğinde bulundu.

Editör: TE Bilişim