Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin spor şehri olmak ve tesisleşme adına Manisa’ya kazandırdığı dev tesislerden bir tanesi olan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu, ilk önemli turnuvasına kapılarını açtı. Açılışının üzerinden kısa süre geçmiş olmasına rağmen böyle önemli bir turnuvaya ev sahipliği yapması da sporseverler tarafından takdirle karşılandı.

NİLÜFER BELEDİYESPOR SET VERMEDİ

Bayanlar Voleybol Turnuvası’nın açılış mücadelesi Seramiksan ve Nilüfer Belediyespor arasında gerçekleşti. Müsabakayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, Genel Koordinatör Alparslan Ustamehmetoğlu, Gençlik Spor Şube Müdürü Haşim Elmalı, yönetim kurulu üyesi Hüseyin Kıcıroğlu ve çok sayıda voleybol sever izledi. Nilüfer Belediyespor ve Seramiksan mücadelesinin ilk seti çekişmeli geçmesine rağmen, Nilüfer Belediyespor rakibine set vermeden maçı 3-0 gibi net bir skorla kazandı.

BÜYÜKŞEHİR’İN SULTANLARI SAHAYA İNDİ

Turnuvanın ikinci mücadelesinde Manisa Büyükşehir Belediyespor, Salihli Belediyespor ile karşılaştı. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyerek, Voleybol Bayanlar 2. Ligi’ne yükselen Büyükşehir’in Sultanları etkili mücadelesiyle göz doldurdu. 1. Lig ekibi karşısında kendini test etme fırsatı bulan yeşil beyazlılar, maçı 3-0 kaybetmelerine rağmen, taraftarından alkış aldı.

MAGNESİA KIVILCIMLARI HAYRAN BIRAKTI

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ev sahipliği yaptığı turnuva dans gösterileri ve ışık gösterileriyle, sporseverlerden alkış aldı. Maç aralarında gösteri yapan Magnesia Kıvılcımları ise dans gösterileriyle sporseverleri kendilerine hayran bıraktı.

 

Editör: TE Bilişim