Manisaspor’da sponsorluk hamleleri arttı. Kulüp Başkanı Abdullah Mergen ile 2. Başkan Mustafa Karakaş, Ankara’ya giderek bir takım sponsorluk görüşmeleri yaptı. Takımın genel sponsorluğundan forma reklamına kadar çeşitli görüşmeler yapacaklarını ifade eden Başkan Mergen, “Takımımızı Kartepe’ye uğurladıktan sonra kalıcı gelirler noktasında hamlelerimizi artırdık. Sponsorlukla ilgili önemli adımlarımız olacak. Formanın her yerine reklam almaya çalışıyoruz. Daha önceki ilişkiler çok farklı gitmiş, belli bir düzen ortaya konulmamış. Yeni bir başlangıçlar arıyoruz. Buradaki temaslarımızın ardından Vestel’le de görüşmemiz olacak. Yeni forma reklamımızın Vestel olduğu hususunda kesinleşmiş bir gelişme yok” dedi.

SÜPER LİG’İ HEDEFLİYORUZ”

Manisaspor’un geleceğinin parlak olduğunu ifade eden Mergen, “Manisaspor Süper Lig’e yakışır. Bu çizgide ilerliyoruz. Transferlerimizi de bu doğrultuda yapıyoruz. Her mevkiye takviyelerimiz olacak. Taraftarlarımızın zevkle izleyeceği bir takım oluşturuyoruz” diye konuştu.

KARTEPE’YE GEÇECEKLER

Mergen ve Karakaş, Ankara’daki temaslarının ardından Kartepe’ye giderek takımı ziyaret edecek. Futbol Şube Sorumluları Turgay Gümüşdere, Engin Kapucu ve Sportif Direktör Erman Güraçar ile sürekli görüşme halinde olan kurmaylar, takıma moral ve motivasyon sağlayacak. Yönetim, salı akşamı Manisa’ya dönecek.

 

Editör: TE Bilişim