Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen bu kez de Cuma namazında buluştu… Hatuniye’deki namazın ardından çay bahçesinde bir araya gelen Ergün ve Mergen, Manisaspor’un son durumu hakkında bilgi alışverişi yaptı. Cuma Sohbeti’nde MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın da yer alması dikkat çekti

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa spor kamuoyu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’in enteresan yakınlaşmasını konuşuyor. Daha önce ilk kez Karşıyaka maçı öncesinde bir araya gelen ikili, Büyükşehir-Atillaspor maçında da aynı tribünde yer almıştı. Mergen’in geçen hafta “Cengiz Ergün’ü onursal başkan ilan edeceğiz” şeklindeki bomba açıklamasıyla birlikte iki başkan, bu kez Cuma Namazı’nda bir araya geldi. Başkanlar, Hatuniye’deki namazın kılınmasının ardından cemaatin dağılmasıyla birlikte çay bahçesinde sohbet etti.

BU ZAMANDA BU YAKINLAŞMA AK PARTİ’Yİ KIZDIRIYOR

İki başkanın sohbetinde MHP Milletvekili Erkan Akçay ve İkinci Başkan Mustafa Karakaş’ın yer alması dikkat çekti. Çay üstüne çay içip bol bol güncel konuları masaya yatıran başkanların samimiyeti gözden kaçmadı. Ergün ile Mergen, 1 saatlik uzun sohbetin ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki Kahve Durağı’nın açılışına ise ayrı ayrı ayrı geldi. AK Partili kimliğiyle göreve geldikten sonra Cengiz Ergün için “Bana randevu bile vermiyor. Manisaspor’un bir onuru varsa ben de Manisaspor’u bundan sonra ona yalakalık yapar hale getirmem” diyen Başkan Mergen’in bir anda Ergün ile bu kadar yakınlaşması, AK Partililerin tepkisine neden oluyor. 311 kişilik listede AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur’dan Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç’a kadar AK Parti’nin önde gelen isimlerini deşifre eden Mergen’in, MHP’ye bu derece yakınlaşması kafalarda soru işaretlerine neden oluyor.

Editör: TE Bilişim