Başkan Yaralı, Manisa’daki çeşitli kümelerde mücadele eden Saruhanlı, Mütevelli, Hacırahmanlı, Halitpaşa, Yılmaz, Paşaköy ve İshakçelebispor Kulübü yöneticilerini makamında kabul etti.

Yaralı burada yaptığı konuşmada Saruhanlı’daki Spor Kulüplerinin gelecekte iyi bir noktaya geleceğini öngördüğünü belirterek şunları kaydetti;

“İlçemizde faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine genel anlamda destek veriyoruz. Temel ihtiyaçları karşılamak adına oyuncuların ayakkabısından formasına kadar gereken tüm ihtiyaçları karşılıyoruz. İmkanlar ve bütçemiz elverdiği ölçüde elimizden geldiği kadar bütün kulüplere destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Futbol sahalarımızı daha iyi hale getirdik. Düzenleme yapacağımız sahalarımız da var. Kulüpler ve Belediye olarak birbirimizi anlamalı ve el birliğiyle çalışmalıyız.”

Yaralı, konuşmasının ardından kulüplere 24’er adet antrenman tişörtü, 10’ar adet futbol topu, 20’şer adet krampon, tekmelik, antrenman hunisi ve 10’ar adet de antrenman bipi hediye etti. Kulüp yöneticileri Başkan Yaralı’ya teşekkür etti.

Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç, Belediye Meclisi Üyesi Burhan Tezcan, Saruhanlı Belediyesi Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer ve diğer teknik personelde hazır bulundu.

Başkan Yaralı, geçtiğimiz aylarda da ilçeye bağlı Hacırahmanlı, Mütevelli ve Halitpaşa mahallesindeki Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımında bulunmuştu.

Editör: TE Bilişim