Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Hasan Ferdi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Hüseyin Salar ile okulun Voleybol ve Futbol Takımı’nı ağırladı. Voleybol müsabakalarında Manisa 1’incisi, futbol müsabakalarında ise Manisa 2’ncisi olan ekipler, verdikleri destekten dolayı Başkan Şirin’e teşekkür ederek, başarılarını kendisiyle paylaştı.

Başarılarıyla Turgutlu’nun ve okullarının adından söz ettiren Hasan Ferdi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Voleybol ve Futbol Takımları, okullar arası müsabakalarda aldıkları başarılı dereceleri Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile paylaştı.

Okul müdürü Hüseyin Salar ile okul aile birliği üyeleri ve antrenörlerini Turgutlu Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlayan Başkan Şirin, başarılarından dolayı tüm takımı tebrik etti. Okul Müdürü Salar, göstermiş oldukları başarılarıyla hedef yükselttiklerini söyleyerek okullarına verdikleri destekten dolayı Başkan Şirin’e teşekkür etti. Başkan Şirin de Turgutlu’nun gururu olan gençleri tebrik ederek, “Görüyorum ki çifte zaferle hem ilçemizin hem de okulunuzun gururu oldunuz. Aslında bu gurur hepimizin. Ne mutlu ki Turgutlu’muz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi sporcunun çevik ve aynı zamanda ahlaklısını yetiştirmekte büyük başarı sağlıyor. O anlamda her bir sporcu gencimizi tebrik ediyorum. Karşımda pırıl pırıl gençlerimizi görmek inanın bizlerin en büyük mutluluk kaynaklarından biridir. Hasan Ferdi Teknik ve Endüstri Meslek Lisemiz de her okulumuz gibi bizlerin gözbebeği. Turgutlu Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde desteklerimizi arttırmayı sürdüreceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte sizleri bölge ve Türkiye birincileri olarak ağırlarız. Yolunuz açık, başarılarınız daim olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim