Manisa spor kamuoyu adına 311 kişilik aidat ödemeyenler listesini yayınlama kararı aldıklarını ifade eden Manisaspor Yönetimi’ne soruyoruz: “311 üyeyi deşifre edenler, 5.7 Milyon TL’yi nerelere ödediğini de ispatlamalı”

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Genel kurul üyeleriyle alakalı bomba kararlar alarak iki ay önce 300 üyeye yönelik işlem yapan ancak bunu medyaya açıklamayan Manisaspor Yönetimi, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanına sayılı günler kala 311 üyenin ismini tek tek resmi sitesinden yayınladı. Spor, siyaset ve iş dünyasından Manisaspor’a hizmet etmiş onlarca ismin teşhir edilmesi, Manisa spor kamuoyunu adeta karıştırdı…

311’İ KAMUOYU ADINA VE TÜZÜĞE GÖRE AÇIKLAMIŞLAR

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, söz konusu listeyle ilgili herkese eşit mesafede yaklaştıklarını, böyle bir kararı kamuoyu ve Manisaspor tüzüğüne göre aldıklarını açıkladı. Ancak Mergen’in bu açıklaması, kamuoyu adına aydınlatılamayan bir gerçeği daha tekrar gündeme getirdi. Geçtiğimiz aylarda “Göreve geldiğimizden beri 5.7 Milyon TL borç ödedik” diyen Mergen’in bu borcu nerelere ve nasıl ödediği henüz netliğe kavuşturulmamışken, “kamuoyu adına” büyük bir soru işaretinin cevaplandırılamaması dikkatlerden kaçmıyor.

5.7’NİN KAMUOYU ADINA BELGELİ İSPATI OLMALI…

Yaşanan gelişmeler, kafalardaki soru işaretlerini artırırkentüm bu olanlardan sonra Manisaspor Yönetimi’ne soruyoruz: “311 üyeyi bir çırpıda deşifre edenler, 5.7 Milyon TL’yi nerelere ödediğini de ispatlamalı.”

Editör: TE Bilişim