Kocaeli’de düzenlenen 2. Lig’e yükselme yarı final müsabakalarında üçte üç yaparak final maçlarına katılma hakkı kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün konuğu oldu. Taylan Plaza’da düzenlenen yemeğe Başkan Ergün’ün yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, yönetim kurulu üyeleri, Voleybol Antrenörü Süleyman Bozkan, teknik ekip ve oyuncular katıldı. Ligde iyi bir sezon geçiren ve final müsabakalarına katılma hakkı kazanan oyuncuları kutlayan Başkan Ergün, “Bugüne kadar elde ettiğiniz başarılardan dolayı başta teknik heyetimize ve oyunculara teşekkür diyorum. Kulüp başkanımız ve yönetici arkadaşlarımızın emeklerine teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik olduğu sürece başarı zaten kendiliğinden geliyor. Atalarımızın da dediği gibi inanmak başarmanın yarısıdır” dedi.

2. LİG’E ÇIKACAĞINIZA İNANIYORUM
Takımın Kocaeli’de yarı final müsabakalarında gösterdiği performansı Niğde’de de göstereceğine inandığını ifade eden Başkan Ergün, “Burada ilk iki takım arasına ismini yazdıracak takımlar 2. Lig’e yükseliyor. Sizin bir üst lige yükseleceğinize yürekten inanıyorum. Şu anda yüzde 50 şansımız var. Bu şansı iyi değerlendirin ve Manisa’ya şampiyon olarak dönün. Niğde’de sizlere başarılar diliyorum. Bugüne kadar bizi hiç utandırmadınız. Bunun devamını da inşallah Niğde’de getireceksiniz. Allah yardımcınız olsun” şeklinde konuştu. 

TAKIMIMIZA OLAN GÜVENİMİZ TAM
Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan’da takımlarına olan inancın tam olduğunu ifade ederek, “İnşallah takımımız Niğde’de başarılı olarak 2. Lig’e çıkacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanımız sağ olsun her zaman bizim yanımızda. Bugünde bize destek olmak üzere yanımızda yer aldılar. Sporcularımızda bu desteklerin karşılığını veriyor. Bundan sonrada vereceklerdir. Futbol takımımızın da 3. Lig’e çıkmasıyla inşallah kulüp olarak çifte bayram yaşayacağız” dedi. 

TAKIM OLARAK FİNAL MAÇLARINA HAZIRIZ
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Süleyman Bozkan ise takım olarak final maçlarına hazır olduklarını ifade ederek, “Öncelikle Kocaeli’de düzenlenen yarı final maçlarında istediğimiz sonuçları aldık. Herşey planladığımız gibi gidiyor. Şimdi ki planlarımızı da final maçlarına göre yaptık. İnşallah Niğde’den 2. Lig takımı olarak döneceğiz” dedi. 

OYUNCULAR BAŞARI SÖZÜ VERDİ
Manisa Büyükşehir Belediyesporlu Bayan Voleybolcular da Niğde’de başarı sözü verdi. Başta Takım Kaptanı Ayşin Moran olmak üzere tüm oyuncular 2. Lig sözü verirken, kendilerine güvenenleri mahcup etmeyeceklerini belirttiler. Kendilerine her zaman destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kulüp Başkanı Cenk Ergün ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden sporcular, şanslarının yüksek olduğunu söylediler.

GRUPTA ZORLU TAKIMLAR VAR
Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 29-31 Mart tarihleri arasında Niğde Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak 2. Lig’e yükselme final maçlarında birbirinden zorlu takımlara karşı mücadele edecek. Büyükşehrin Sultanları Niğde’de, Ankara ekibi İBA Kimya Ted Kolejliler, İstanbul Beykoz Belediyespor ve İstanbul Bahçelievler Belediyespor takımları ile karşılaşacak. Tek maçlı lig usulü oynanacak karşılaşmalarda ilk iki sırayı alan takımlar 2. Lig’e yükselecek.

Editör: TE Bilişim