Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, her platformda “Yuvam” dediği Manisaspor’a, destek kararı aldığını açıkladı. Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Başkan Ergün, Manisaspor camiasına üç müjde verdi. Kulübün yararına düzenlenecek çekilişte 20 bin biletin satılmasına destek olacaklarını belirten Başkan Ergün, “Bu çekiliş sonucunda kulübe 2 Milyon TL ek gelir sağlamak istiyoruz. Takımın Antalya kampına destek vereceğiz. Sivas deplasmanında alacakları galibiyetin primlerini de şahsım olarak ben vereceğim” dedi.

Manisalı iş adamı Erdinç Yumrukaya’nın, Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli’nin biran önce sağlığına kavuşması noktasında düzenlediği hayır yemeğine katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, burada önemli açıklamalar yaptı. Manisaspor’a destek kararı aldığını belirten Başkan Ergün, “Her zaman dile getirdim. Manisaspor bizim yuvamız, her şeyimiz. Yıllarımızı verdik. Bu takımla sevindik, ağladık. Ama Manisa halkı bunları hiç unutmadı. Bizi daha iyi yerlere getirdi. Bunun bilincindeyiz” dedi. Herkesin zaman zaman hata yapabileceğini ifade eden Başkan Ergün, “Sonuçta insanlar zaman zaman hata yapabilir. Hepimiz insanız. Bizde yapmışızdır. Kulüp yöneticileri de hata yapmıştır. Burada kimseyi suçlamıyoruz. Sonuçta bu kulüp Manisa’nın kulübü. Bu anlamda bizde üzerimize düşen görevi yapacağız” diye konuştu.

Şampiyonluk Yolunda Kulübe Önemli Destek Sözü

Manisaspor’un şampiyonluk yolunda önünü açacak olan destekleri vereceklerini belirten Başkan Ergün, “Hemen acil olarak kulübe destek noktasında bir çekiliş düzenlenmesi söz konusu. Bu konuda yönetim kurulu gerekli adımları biran önce atmalı. Bu çekilişle 20 bin adet çekiliş biletinin basılmasıyla kulübe 2 Milyon TL ek gelir sağlanacak. Biletlerin satılması noktasında gerekli desteği vereceğiz” dedi.

“Antalya Kampına Destek Vereceğiz”

Manisaspor’un sezon başında kamp yapma ile ilgili sıkıntı yaşadığına değinen Başkan Ergün, “Bununla ilgili gerekli adımı adıyoruz. Takımın devre arasında yapacağı Antalya kampına verilen desteklere ek olarak bizde gerekli desteği vereceğiz. Kamp noktasında yaşanan eksiklikleri biz tamamlayacağız” diye konuştu.

“Galibiyet Primini Ben Vereceğim”

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Manisaspor’un 20 Aralık Pazar günü Sivas deplasmanına gideceğini hatırlatan Başkan Ergün, “Öncelikle takımımıza bu zorlu deplasmanda başarılar diliyorum. Takımımızın Sivas’ta galip gelmesi durumunda galibiyet primlerini şahsım olarak ben vereceğim. Bununda sözünü buradan veriyorum. Aldığımız bu kararlar Manisa’ya ve Manisaspor’a hayırlı olsun” dedi.  

Editör: TE Bilişim