Denizlispor, Urfa’da yenildi, Bucaspor ise Antep’te 2 puanı bıraktı. Bu akşam Adana Demirspor’u yenersek Buca derbisine oldukça moralli gideriz. Haydi Çocuklar!

MUSTAFA TATLI

Manisaspor’da geri sayım sona erdi ve çok ama çok kritik Adana Demirspor maçı için kampa girildi. Şampiyonluğa oynayan ikinci sıradaki Demirspor’u bu akşam konuk edecek olan Tarzan, rakibini yenerek düşme hattından çıkmayı planlıyor. Manisaspor’da Samsun maçında sakatlanan Muhammet Sercan Türkeri dışında eksik yok.

YENERSEK POTADAN ÇIKIYORUZ

Lig’de 30. Hafta mesaisinde Denizlispor, Şanlıurfaspor’a deplasmanda 2-0 yenilirken, Bucaspor ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Düşme hattındaki rakiplerimiz böylelikle toplam da 5 puanı bırakmış oldu. Denizlispor 24 puanda kaldı. Bucaspor’da puanını 28’e çıkardı. 26 puanlı Manisaspor için Adana Demirspor karşılaşması iki kat önem kazandı. Tarzan, bu maçı kazanıp hem düşme hattının üzerine çıkmak hem de haftaya konuk olacağı Bucaspor deplasmanına moralli gitmek istiyor. Siyah-Beyazlılar, bu zorlu sınavda taraftar desteğini bekliyor. Taraftarlar bu maçı 4 liradan izleyebilecek.

DEMİR’E KARŞI 6-4 ÖNDEYİZ

Manisaspor, Adana Demirspor ile bugüne dek 14 kez kozlarını paylaşırken, bu maçlarda 6 galibiyet aldı. 4 kez Adana ekibi kazanırken, 4 maç ise berabere sonuçlandı. Tarzan’ın Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan 6 maçta galibiyetlerde 3-1 üstünlüğü bulunuyor. 2 maç ise eşitlikle noktalandı. İki takım arasında son 4 maç berabere biterken, ligin ilk yarısında Adana’da oynanan maç ise Nenad ve Timur Özgöz’ün karşılıklı golleriyle 1-1 sona ermişti. Adana Demirspor’a 12 yıldır evinde yenilmeyen Manisaspor’un rakibine karşı şansı tutuyor. İki takım iki sezon önce Play-Off yarı finalinde karşılaşmış Manisaspor rakibini 2-0, 1-1’lik skorlarla eleyip finale yükselmişti.

METE KALKAVAN DÜDÜK ÇALACAK

30 Nisan Perşembe akşamı saat 19:00’da, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Mete Kalkavan yönetecek. Karşılaşmada Kalkavan’ın yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Ceyhun Sesigüzel yapacak. Maçın 4. hakemi ise Çağdaş Altay.

Editör: TE Bilişim