ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’un geleceğini ipotek altına alan icraatlarıyla tepki çeken Abdullah Mergen yönetimi, altyapıda forma giyen Mustafa Kaya’yı Altınordu’ya sattığına bin pişman olacak. Kaya’daki potansiyeli ve kulübe ilerde olası getirisinin farkında olmadan hareket eden zihniyet, her yetenekli altyapı oyuncumuza talip olan Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ın ekmeğine bir kez daha yağ sürmüş oldu. Geçen sezon, Burak İnce olmak üzere birçok altyapı değerinin satılmasına isyan ederken, bugünleri çok ama çok öncesinden görmüştük!

BARCELONA İSTİYOR

2001 doğumlu minik yetenek, bir sezon içerisinde Altınordu’nun en değerli altyapı oyuncularından biri oldu. İzmir ekibinin İspanya’da düzenlenen futbol turnuvalarında iyi bir futbol oynayan Mustafa Kaya, Barcelona Kulübü altyapı kurmaylarının dikkatini çekti. Dünya devinin kurmayları, Mustafa’yı çok beğendiklerini Seyit Mehmet Özkan’dan bizzat istedi. Mustafa, Barça’nın Altınordu altyapısından istediği iki isimden biri.

MESSİ’NİN YETİŞTİĞİ LA MASİA’YA DAVET ETTİLER

Dünya starı Messi olmak üzere İniesta, Xavi, Fabregas gibi yıldız oyuncuların yetiştiği ve Barcelona’nın kalbi olarak nitelendirilen Altyapı Akademisi La Masia, artık Mustafa Kaya’yı da yetiştirmek istiyor. Tabi Manisaspor’un yönetim zaafından faydalanan Seyit Mehmet Özkan bu oyuncusunu öyle kolay kolay vermeye niyetli değil.

OLAN BÜYÜKŞEHİR’E OLDU

Bilindiği gibi Mustafa Kaya, Manisa Büyükşehir Belediyespor altyapısında futbola başlayıp Manisaspor altyapısına bedelsiz olarak transfer olan isimlerden biriydi. Yeşil-Beyazlılar, 1-2 yıl öncesine kadar başta Beşiktaş başta olmak üzere birçok Süper Lig kulübünün istediği Mustafa Kaya için tercihini şehrin en önemli markası Manisaspor’dan yana kullanmıştı. Ancak görevi devralıp altyapıya gereken önemi vermeyen Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Büyükşehir’in yeniden istemesine rağmen Kaya’yı sezon başında Altınordu’ya satmıştı.

Editör: TE Bilişim