ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’da Süleyman Çelikyurt’un başı, sakatlıklardan bir türlü kurtulmuyor. Siyah-Beyazlılar’ın Denizlispor’dan renklerine bağladığı gurbetçi sol bek, kupadaki Çorum Belediyespor maçında talihsiz bir sakatlık daha yaşadı. Uzatmaların son 10 dakikasında sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Süleyman’ın sol arka üst adalesinde zorlanma olduğu kaydedildi.

BİR TÜRLÜ İSTİKRARI YAKALAYAMADI

Sezon başı hazırlık kamplarında sol arka üst adalesinde yaşadığı sakatlık sonrası hazırlık maçlarının yanı sıra idmanlarda yer alamayan daha sonra Manisa’daki kampta ise sol arka alt adalesinden sakatlanan ve birçok idmanı sakatlığı sebebiyle kaçıran Süleyman, ligin ilk haftasındaki Albimo Alanyaspor maçını da bu sebeple kaçırmıştı. Ligin ikinci haftasında deplasmanda 4-0’lık Boluspor maçında 11’de sahaya çıkarak formasıyla tanışan Süleyman, bu kez de 62. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bir maçlık cezasını Kayserispor maçında tamamlayıp kupadaki Çorum maçında sahadaki yerini alan Süleyman, şimdi de sol arka üst adalesinden sakatlandı.

ALLAH’IM SABIR VER!..

Talihsiz sakatlıklarla ve şansızlıklarla başı dertte olan Süleyman Çelikyurt, Çorum Belediyespor maçının hemen ardından twitter hesabından, “Allah’ım sen bana sabır ver Yarabbim” dedi. Tecrübeli futbolcunun çekilecek MR’si sonrasında Adanaspor maçında oynayıp oynamayacağı netlik kazanacak.

Editör: TE Bilişim