ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’un formda golcüsü Bahattin Köse, Süper Lig’in gözdesi oldu. Bu sezon ortaya koyduğu performansla Manisaspor’un açık ara lider olmasına büyük katkı sağlayan 25 yaşındaki forvet, şimdiden birçok kulübün transfer listesine girmeyi başardı.

GALATASARAY’IN TAKİBİNDE

Attığı 10 golle fırtınalar estiren ve bitime 10 hafta kala gol krallığının da en güçlü adayı haline gelen Bahattin Köse’yi başta Galatasaray olmak üzere Gençlerbirliği, Kasımpaşa, Sivasspor ve Gaziantepspor’un yakın takibe aldığı öğrenildi. Ayrıca birçok PTT 1. Lig ekibinin de Bahattin için şimdiden nabız yokladığı kaydedildi.

SÖZLEŞMESİ ŞİMDİDEN UZATILMALI

Sözleşmesi 2017 yılında sona erecek olan Bahattin Köse’nin sezon sonunda sonuç ne olursa olsun sözleşmesinin uzatılması gündemde. Manisaspor’da adeta yeniden doğan ve kariyerinin en iyi sezonunu Siyah-Beyazlı forma ile geçiren Bahattin, takımın PTT 1. Lig’e yükselmesi durumunda değerine değer katmış olacak. Taraftarların gönlüne taht kuran tecrübeli forvet, yeni sezonun transfer döneminde adı en çok öne çıkan isimlerinin başında gelecek.

Editör: TE Bilişim