ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Süper Amatör Lig Play-Off grubu ilk hafta maçında konuk ettiği Sarıgöl Gençlerbirliği’ni 3-0 yenen Donatımspor, cumartesi günü saat 16:00’da Ertuğrul Dilek Sahası’nda konuk olacağı Yunusemre Belediyespor’u da yenerek Bölgesel Amatör Lig yolunu tamamen yarılamak istiyor. Takımın başarılı orta saha oyuncularından Kubilay Şendurur ile stoper Özcan Özkan, BAL Ligi hedefine ulaşacaklarını söylediler.

KUBİLAY: “YUNUSEMRE MAÇI KİLİT MAÇIMIZ”

Sezon başından bu yana istikrarlı bir grafik çizdiklerini anlatan Kubilay, takım olarak hedefe odaklandıklarını belirterek, “Grubu başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra Sarıgöl galibiyetiyle de Play-Off’a güzel bir başlangıç yaptık. Donatımspor’a yakışan mücadeleyi ortaya koyup net bir skorla galip geldik. Bu hafta oynayacağımız Yunusemre Belediyespor maçını kilit maçı olarak görüyorum. Eğer bu maçtan puan veya puanlarla ayrılırsak adımızı daha net bir şekilde zirveye yazdıracağımızı düşünüyorum. Buraya BAL Ligi’nden geldim. Sezon sonunda şampiyon olarak yeniden üst liglere dönmeyi hedefliyorum. Şimdi tamamen takımın başarısına odaklandım ve transfer söylentilerine kulak asmıyorum.  İlk hedefimiz Donatımspor’u hak ettiği BAL Ligi’ne taşımak. Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcusuyla hedefe odaklandık. Bireysel anlamda çok yetenekli oyunculardan kurulu bir takımız. Takım olmayı başardığımız sürece yenemeyeceğimiz hiçbir rakip yok. Böyle de devam edersek bir üst lige çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

ÖZCAN: “HEDEFİMİZ BİRİNCİ ÇIKMAK”

Savunmanın belkemiği olan Özcan Özkan ise hedeflerinin Play-Off grubunu birinci bitirip BAL Ligi’ne doğrudan yükselmek olduğunu ifade ederek, “Namağlup bir şekilde grup lideri olarak buralara geldik. ‘Şans eseri çıktılar’ yorumlarına sahada cevap veriyoruz. Sarıgöl gibi bir takıma karşı da iyi oynayarak kazandık. Arkadaşlığımız ve kardeşliğimizle iyi yerlere geldiğimize eminiz. Takımda kimse birbirinin kötülüğünü düşünmüyor ve herkes birbirinin açığını kapatmaya çalışıyor. Saha içinde nasılsak saha dışında da aynıyız. Bence başarı sırrımız bu. Geçen sezon Play-Off’ta başarılı olamamıştık. Ancak bu sezon daha güçlü bir şekilde Play-Off’a geldik. Bu hafta Yunusemre Belediyespor maçından da alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Rakibimiz de iyi bir takım. Tanıdığımız bir takım. Hedefimiz namağlup bir şekilde doğrudan birinci olmak. İşi şansa bırakmak istemiyoruz. BAL Ligi biletini alan ilk takım olmak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda sıkı bir şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim