Nejat Fenli ile Serdar Bilen… Onların hikayesi çok renkli… Muğla’da 3. Lig’e yükselme finallerinde futbolcuyken tanıştıklarında 17 yıldır ayrılmaz bir bütün oldular… Birçok takımda antrenör-futbolcu olarak beraber çalıştıktan sonra bu sezon başında Horozköyspor’da buluştular. Bu kez hoca olarak bir araya gelen ikili, Mor-Menekşeler’in namağlup liderliğinde etkili rol oynadı

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

“Futbol asla sadece futbol değildir!” derler hakikaten de öyle… Nejat Fenli ile Serdar Bilen’in hikayesi tam da bu tanımla özdeşleşiyor. Onların hikayesi futbolcuyken birbirlerine rakip olmakla başladı. Sonrasında Fenli antrenörlüğe başladı ve futbolculuğa devam eden Bilen’le gittiği her takımda çalıştı. Aradan yıllar geçti. Geçen sezon Sanayispor’da antrenör-futbolcu ilişkisi devam etti. Taa ki Serdar Bilen sakatlanıncaya kadar… Ağır bir sakatlık geçiren Bilen, futbolu bırakma kararı alınca Fenli onu bu kez yardımcı antrenör olarak yanına aldı. Ayrılmaz ikili, şimdi Horozköyspor’un başında başarıdan başarıya koşuyor.

3. LİG’E YÜKSELME MAÇINDA GELEN DOSTLUK

Serdar Bilen’le 1997-1998 sezonunda Denizli Sarayköyspor’da Saruhanlı Belediyespor’a karşı oynarken futbolcu olarak rakip olduklarını ifade eden Horozköyspor Teknik Sorumlusu Nejat Fenli, “O maçta tanışmıştık. Sonra 2002-2003 sezonunda Sanayispor’da antrenör-futbolcu olarak şampiyonluk yaşadık. 2007-2008 sezonunda Sancaklı İğdecik’te antrenör-futbolcu, 2011-2012 sezonunda Horozköyspor’da antrenör futbolcu, 2013-2014 sezonunda Sanayispor’da antrenör-futbolcu ilişkisi devam etti. Serdar sezon başında sakatlık yaşadı ve antrenör olmaya karar verdi. Antrenörlük hayatında da beraber yürümeye karar verdik. Bu sezon da Horozköyspor’da çalışıyoruz” dedi.

FENLİ: “SERDAR, SIRTIMI DAYAYABİLECEĞİM BİR ANTRENÖR”

Nejat Fenli, Serdar Bilen’in iyi bir dost, iyi bir arkadaş, iyi bir kardeş olduğunu, ilerde de iyi bir antrenör olacağını da sözlerine ekleyerek, “Antrenörlüğe başladığım ilk hırsı azmi ve bu işi sevmesi bana benziyor. Adam gibi adam. Sırtımı dayayabileceğim bir antrenör” diye konuştu.

BİLEN: “NEJAT HOCA ABİMLE EŞ DEĞER”

Nejat Fenli ile ailecek görüştüklerini kaydeden Serdar Bilen ise, “Nejat hocada kendimi görüyorum. O hırsı o karakteri ve kişiliği Nejat hocada yakaladığım için onunla beraber çalışıyorum. Onu bir hoca gibi değil de bir abi gibi görüyorum. Öz abimle eş değer tutuyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim