3 dönemdir başkanlık yapan Mehmet Narin ile 40 yıldır ayakkabıcılık mesleğiyle uğraşan Adnan Bakkal yarıştı. Divan Başkanlığına MESOB Başkanı Hasan Geriter, Başkan Yardımcılığına ise Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül seçildi.

3 dönemdir başkanlık yaptığını söyleyen Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Narin, “12 yıl boyunca yüzlerini kızartmadan grevlerimizi başarıyla yerine getirdik. Üyelerimize hizmet etmek bizler için bir şereftir. Ben hizmet etmeyi seviyorum. Görevimize sıfırdan başlamış gibi hizmet üretmeye devam edeceğiz. Mesleğimiz gün geçtikçe kan kaybediyor. Sayımız 160’a düştü. Yeniden ayağa kaldırmamız lazım ” diye konuştu.

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. 160 üyenin bulunduğu odada 128 üye oy kullandı. 3 dönemdir başkanlık yapan Mehmet Narin, 80 oy alarak yeniden başkan seçilirken, başkan adaylarından Adnan Bakkal ise 47 oyda kaldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Ayakkabıcılar Esnaf Odası’nın yeni yönetim kurulu: Mehmet Narin, Ahmet Akçın, Ali Pişken, Abdullah Murat Özaltın, Bayram Tokgöz, Celal Çelebi ve Mehmet Emin Evin’den oluştu.

Editör: TE Bilişim