Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvası oynana 3 müsabaka ile başladı. İlk günde 3 maçta 2 beraberlik çıkarken toplamda 23 gol atıldı

Deplasmanlı tek devre lig usulüne göre yapılan ve 7 kuruluşun katılımıyla başlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvası’nın 1.hafta müsabakaları oynandı. Müsabakalarda 2 beraberlik çıkarken toplamda 23 gol atıldı. İlk günde Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Akhisar Huzurevi Müdürlüğü’nü 8-1 yenerken, Turgutlu Huzurevi Müdürlüğü ile Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi 5-5 berabere kaldı. Günün son maçında ise büyük çekişmeye sahne olan maçta Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile Çocuk Yuvası Müdürlüğü 2-2 berabere kaldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ise ilk haftayı BAY geçen takım oldu. Karşılaşmaları Antrenör Muharrem Kazer yönetiyor.

AMAÇ DOSTLUK VE KAYNAŞMAK

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Yılmaz, turnuvaya ilgiden son derece memnun kaldıklarını belirterek, turnuvayı deplasmanlı yaparak birimler arasında dostluğu ve arkadaşlığı artırmayı hedeflediklerini ifade ederek, “Bu turnuvanın kaybedeni yok. İlk hafta maçlarında bol gollü maçlar izledik. Bu tip turnuvaların sayısını artırıp birimler arasında dostluğu daha çok pekiştirme amacındayız. Turnuva sonunda dereceye giren ilk üç takıma kupa verilecek. Ayrıca en centilmen takımımıza da ödül vereceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim