ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Yaklaşık üç haftadır Ertuğrul Dilek Sahası ile 8 Eylül Stadı’nda oynanan U15 Ligi Play-Off müsabakaları sonucunda Somaspor ile Yunusemre Belediyespor, Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı. Ertuğrul Dilek’teki finalde Somaspor’a penaltı golüyle şansız bir şekilde yenilen Salihlispor’da kanat oyuncusu Aslan Deniz, etkili performansıyla gelecek için iyi sinyaller veriyor.

BİRE BİRDE ETKİLİ, ÇABUK VE HAREKETLİ

2002 doğumlu olan Aslan Deniz, Play-Off’larda Saruhanlı Belediyespor’a 3 gol atarken, Murat Germenspor maçında 1 golün asistini yaptı. Minik yetenek, sol kanatta harika işlere imza atıp rakiplerine zor anlar yaşatırken, bire birde müthiş işlere imza atıyor. Hem çabuk hem de haraketli oyun tarzının yanı sıra dikine oyunuyla dikkati çeken Aslan’ın profesyonel kulüp altyapısında olması, gelişimine daha büyük katkı sağlamaya aday.

MANİSASPOR VE BÜYÜKŞEHİR İÇİN İDEAL YETENEK

Bucaspor ve Turgutluspor’un Aslan Deniz’le ilgilendiği ancak somut bir adımın atılamadığı öğrenilirken, Play-Off maçlarını yakından takip eden Manisaspor ile Manisa Büyükşehir Belediyesporlu kurmayların bu oyuncu için harekete geçmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim