Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, sahasında ağırladıkları Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Avrupa kupası hayalinden ağır bir darbe yediğimizi söyleyebilirim” dedi.


Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Akhisar Belediyespor kendi evinde konuk ettiği şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Mağlubiyet üzüntü verici bir şey, her ne kadar şampiyonluk yolunda olan bir takıma karşı oynasak da. Onları tebrik ediyorum. İlk yarı, 2 tane şut pozisyonu verdik, biri gol oldu. İlk yarının gidişatında dengeli bir oyun vardı. Bizim de tehditlerimiz vardı. Şener’in şahsi gayretleri Fenerbahçe’ye galibiyeti getirdi. Yani çok yazıldı, çizildi zeminle ilgili şeyler ama demek ki bu zeminde de galip gelinebiliyormuş” dedi.


“Akhisar Belediyespor’un kötü oyunun neye bağlıyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Arslan, “Karşımızda çok disiplinli bir takım vardı. Bir kere siklet farkımız var. Ağır bir kupa maçından çıktık. Galatasaray ardından Fenerbahçe. Bu periyot biraz zor. Bundan da kaynaklanabilir. Hugo Rodallega’nın dün akşam bir kızı dünyaya geldi. Uzun süredir ilk defa bu kadar kötü oynadı. Bizim için kötü bir akşamdı. Kupa maçında Braga karşısında kendilerine başarılar diliyorum. Bugün yenseydik 3’üncü olma ihtimalimiz vardı. Bu baskı oluşturabilir ama rakip daha baskı oluşturuyordu. Fenerbahçe sonuçta ligi domine eden ve şampiyonluğa oynayan bir ekip. Kolay değil. Hayal de görmemek lazım. Avrupa kupası hayalinden ağır bir darbe yediğimizi söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim