ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta yeniden liderliği ele geçirdi. Gümüşhanespor gibi zor deplasmanda üç puanı tek golle alan Tarzan, zirvedeki rakibi Kocaeli Birlikspor’un Aydın’da takılmasıyla bitime 1 hafta kala final haftasına 2 puan önde girdi. Şimdi taraflı tarafsız herkes, Manisaspor’un bu avantajını kullanarak PTT 1. Lig’e çıkacağını yorumluyor. Gümüşhane maçında sadece 8 taraftarın desteklediği Manisaspor, artık yüzde 90 oranında şampiyonluğa yakın!

İNANMAK BÖYLE BİR ŞEY

Manisaspor’u tarihinin en önemli maçında Özgür Kaplan, Samet Dönmez, Ahmet Oruç, Sercan Kuzcu, Öner Karadağ, Hakan Can, Mustafa Güner Ülkü ve Gümüşhane’de okuyan Göztepeli İbrahim Özgü destekledi. Uzak yol falan demeden takıma sonuna kadar inanan Tarzanlar, olası şampiyonluğun belki de en büyük mimarı oldular. Onların varlığı, takıma büyük sinerji kattı ve zorlu 90 dakika sonrasında sevinç gözyaşları aktı. Bu gurur tablosunda yer alan Tarzanlar, takımı yalnız bırakmayarak, galibiyete katkı koyarak, çok büyük bir iş başarmış oldular.

MERGEN FİKRET ORMAN’LA BULUŞTU

Cefakar Tarzanlar, takım için kendi imkanları ile 1265 km’lik yola çıkarken, Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen ise cumartesi akşamı oynanan Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçında protokolde şehrin önde gelenlerini ağırlıyordu. Mergen maçta Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la sohbet etti. Ayrıca Gümüşhane maçında protokolde bir tane bile yöneticinin bulunmaması dikkat çekti. Yönetimi temsilen bir tek Genel Sekreter Hakkı Övünç saha içinde yer alabildi.  
 

 
Editör: TE Bilişim