Boluspor mağlubiyetiyle rakiplerinin puan kaybettiği haftada büyük bir fırsat tepen Siyah-Beyazlılar, ligde artık uzatmaları oynuyor. Gaziantep BBSK karşısında hedef, iyi futbol ve iyi sonuç

PTT 1. Lig’de Boluspor’a hafta içi mesaisinde 1-0 yenilerek Play-Off şansını mucizelere bırakan Manisaspor, 34. haftada pazar akşamı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un konuğu olacak. Ligin ikinci devresinde iç sahaya oranla dış sahada daha başarılı bir grafik çizen Tarzan, Antep’te kazanıp prestijini korumak istiyor.

ÖZDEŞ’TEN GENÇLERE SİNYAL

Boluspor mağlubiyetinin ardından gelecekten bahseden Teknik Patron Kemal Özdeş’in bu maçta gençlere fırsat vermesi bekleniyor. Manisaspor’da sakatlığı süren Barbaros, Antep’e götürülmeyecek. Ayak bileğinden sakatlanan ve tedavisi süren Bülent Cevahir’in ise maça yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi. Fuchs, Bülent ve Volkan bu maçta sarı kart görmeleri halinde 1461 Trabzon maçında cezalı duruma düşecek.

ANTEP’LE 8. RANDEVU

İki takım arasında daha önce oynanan 7 maçta Manisaspor’un galibiyetlerde 4-1’lik üstünlüğü bulunuyor. Taraflar, 2 maçta ise yenişemedi. Antep evinde 6 maçtır kazanamazken Manisaspor ise toplamda 3 maçtır galip gelemiyor.

MAÇ TRT WEB’TE

Pazar günü saat 19.00’da oynanacak karşılaşmayı Sakarya bölgesi hakemlerinden Erkan Engin yönetecek. Karşılaşmada Engin’in yardımcılıklarını Hakan Atilla Gökbilgin ve Mehmet Kapluhan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Deniz Kükrek. Mücadele, TRT WEB’ten naklen yayınlanacak.

 

34. HAFTA PROGRAMI

5 Nisan Cumartesi:

14.00 Adana Demirspor-İstanbul BBSK: Kutluhan Bilgiç

19.00 Ankaraspor-Şanlıurfaspor: Yunus Yıldırım

6 Nisan Pazar:

13.30 1461 Trabzon-Karşıyaka: Ali Palabıyık

13.30 Denizlispor-Tavşanlı Linyitspor: Ferhan Kestanlıoğlu

16.00 Boluspor-Kahramanmaraşspor: Deniz Ateş Bitnel

19.00 Balıkesirspor-Orduspor: Barış Şimşek

19.00 Gaziantep BBSK-Manisaspor: Erkan Engin

7 Nisan Pazartesi:

20.00 Bucaspor-Adanaspor: Mustafa İlker Coşkun

20.00 Samsunspor-Mersin İdmanyurdu: Serkan Çınar

Editör: TE Bilişim