Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde idman öncesi basın mensuplarını sorularını yanıtlayan teknik direktör Cihat Arslan dün akşam çalışmalara başladıklarını ifade ederek, Rize karşısında alınan galibiyet sonrası 16 puan ile ligde en iyi konumda olduklarını ve bunun da kendilerine büyük sorumluluk yüklediğini söyledi.

Gol yemeden gelen galibiyetin çok anlamlı olduğunu kaydeden teknik direktör Arslan, “Rize deplasmanında hak ederek kazandık, bilhassa ilk yarı çok çok iyi oynadık. Takımında isteği çok yerindeydi. Çok iyi oynadık, oyuncularımı gösterdikleri performanstan dolayı da tebrik ediyorum. Bizler de gösterilen bu performanstan dolayı da çok mutluyuz. Gol yemeden 2-0 galip gelmek çok önemli. Bunu başardılar, başarılarının devamını diliyorum. Tabii ki bu bize artı bir sorumluluk getiriyor, alınan galibiyetlerin ardından gelen puanlar süper ligde bizlere bir sorumluluk yüklüyor. Bunun bilinci içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Artık Rize maçı geçen hafta da kaldı, tatlı bir hatıra, güzel bir müsabaka olarak geçmişte kaldı" dedi.

"BAŞARININ DEVAM ETMESİ İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ"

Arslan, başarılarını sürdürmek için çalışacaklarını belirterek, "Artık bugünden itibaren çalışmalar, Antalyaspor maçı için olacaktır. Antalyaspor’da mağlup olmasına karşın hücum gücü çok yüksek oyunculara sahip. Takım ayrıca maddi olarak maliyet olarak bizim çok üstümüzde bir takım. Yani iyi bir organizasyonları var. Stadı da yapıldı. Şehrin bir havaya girmesi söz konusu. Çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Ben çok zorlu geçeceğini düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş maçının böyle farklı bitmesi onları daha fazla motive edecektir. Bizler de hazırlıklarımızı sürdürüyoruz, inşallah bu devam eden başarının tekrar devamını çocuklarla beraber Allah’ın da izniyle başarırız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Rize maçında hafif sakatlanan golcü oyuncu Hugo Rodellega’nın dün idmana çıkmadığı bugün de doktor raporu doğrultusunda yine idmana çıkmadığı bildirilirken, sarı kart cezalısı Ahmet Cebe’nin yerine Antalyaspor maçında teknik direktör Cihar Arslan, Tolga Ünlü’ye hazır ol dedi.

Editör: TE Bilişim