Ankaragücü, hafta sonunda oynanacak Manisaspor maçı öncesinde bilet fiyatlarını 1 TL yaparken, mevcut Manisaspor yönetimine göndermede bulunmayı ihmal etmedi.
 
ANKARAGÜCÜ’NDEN
MANİSASPOR’A
GÖNDERMELİ BİLET JESTİ
 
MUSTAFA TATLI

TFF 1. Lig’de zirveyi ve alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Manisaspor, pazar günü saat 15:30’da Ankaragücü’nün konuğu olacak. Başkent ekibinin yönetimi, 2. Lig’de kendilerine 50 TL bilet yapan Manisaspor yönetimine göndermeli bilet jesti yaparak, biletleri 1 TL olarak açıkladı.
İŞTE O AÇIKLAMA;
“2015 – 2016 sezonu Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 30. haftasında, 03.04.2016 tarihinde saat 14.30’da deplasmanda karşılaştığımız Manisaspor maçında, ev sahibi Manisaspor kendi taraftarlarına ayrılan tüm tribün bilet fiyatlarını 2 TL olarak belirlerken, taraftarlarımızın bulunduğu misafir takım tribün fiyatını 50 TL olarak belirlemişti. MKE Ankaragücü Spor Kulübü olarak her zaman sporun dostluk, kardeşlik ve Fair Play ruhu çerçevesinde oynanması gerektiği ilkesine inanıyor ve müsabakaların bu doğrultuda gerçekleşmesi için mücadele veriyoruz. 17.12.2017 tarihinde saat 15.30’da karşılaşacağımız Grandmedical Manisaspor maçının da centilmence geçmesini temenni ediyor, deplasmana gelecek olan Grandmedical Manisaspor misafir takım taraftarları için ayrılan tribünün bilet fiyatını 1 TL olarak belirlediğimizi tüm kamuoyuna duyuruyoruz.”
 

Editör: TE Bilişim