Anemon Hotels Bayan Voleybol Takımı, 2. Lig’in ilk haftasında Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada ligin güçlü takımı Arkas’ı 3-1’le geçerek lige galibiyetle başladı.
İlk seti 25-22 kaybeden Mor Laleler, bu setten sonra toparlanıp maça ağırlığını koydu. İkinci seti 25-15, üçüncü seti 25-21 ve son seti 25-13 kazanan Anemon, taraftarlarına bayram hediyesi vermiş oldu. İlk set bittikten sonra özellikle kaptan Ebru’dan gelen sayılar ile maçı sürükleyen Anemon Hotels Bayan Voleybol takımı, üst üste aldığı 3 set ile rakibi Arkas’ı darmadağın etti. Coşkulu bir taraftar desteği eşliği ile rakibi Arkas’ı rahat geçen Mor Laleler, 2. Lig’e güzel bir merhaba dedi.
GALİBİYET  TARAFTARA ARMAĞAN Maç sonrası açıklamalarda bulunan Anemon Hotels Bayan Voleybol takımı antrenörü Gökhan Çokşen, ”Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. İlk seti kaybetmemize rağmen çok iyi dönüş yaptık. Bütün sporcularımı kutluyorum. Çok iyi bir mücadele örneği verdik. Bu galibiyeti Başkanımız Salim Yavaş ve maça gelen coşkulu taraftarlarımıza armağan ediyorum” dedi. Anemon Hotels Bayan Voleybol takımın bu sezonki ilk maçını ailesi ile birlikte gelerek takip eden Başkan Salim Yavaş ise ”Kızlarımızı kutluyorum. Bize bayram tatilinin son gününde güzel bir galibiyet hediye ettiler.  Arkas gibi kaliteli bir ekibe karşı çok iyi oynadık. Hepsini kutluyorum hedefimiz şampiyonluktur” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim