Amatör branşlarda takımlara zaman zaman maddi yardımlarda da bulunan Saruhanlı, Büyükşehir Meclis Üyesi, C.H.P. Grup Başkanı Vekili Zeki Bilgin ”Yıllarca profesyonel, amatör futbol oynadım. Sporun içinden geliyorum. İlimizdeki amatör spor kulüplerimizin sorunlarını biliyorum. Zaman zaman da tüm kulüplerimizin yöneticileri ile görüşmelerim oluyor. Yardımda bulunuyorum ve bulunmaya devam edeceğim. Her zaman amatör kulüplerimizin yanındayım ve yanında olmaya devam edeceğim. ”dedi

ÇÖZÜMÜ, HER YERDE ARIYORUZ

Amatör spor kulüplerinin çözümü için her türlü çözümü, her ortamda aradığını ifade eden Bilgin sözlerini şöyle sürdürdü:
“ Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ü milletvekilimiz Sayın Tur Yıldız Biçer ile ziyaret etmiştik. Başkan Ergün de, kendisinin yıllarca amatör spor kulüplerinin içerisinde bulunduğunu ve amatör kulüplerin yaşadığı sıkıntıları bildiğini ve konuya olumlu yaklaştığını belirtmiş, malzeme yardımı yapıldığını ifade etmişti. Ben de ilimizdeki amatör kulüplerimizin idman ve müsabaka servisleri, maddi sorunları ile ilgili sorunlarını kendilerine iletmiştim.   Kendisinden de bu konuda söz almıştık. “dedi.
 
MADDİ YARDIM

Bilgin şöyle devam etti: “Eğitim ve Gençlik ve Spor Komisyonunda görev alıyorum. Bu konuda meclise sözlü olarak amatör takımlarımızın zorda olduğunu ifade ederek sözlü önerge verdim. Başkan Cengiz Ergün’de Amatör takımların maddi yardımı için talimatı verdiğini ifade etti. 2.amatördeki 44 kulübümüze 123 bin TL maddi destekte bulunulacak. “dedi.
 
CENGİZ ERGÜN’E TEŞEKKÜR

Bilgin sözlerini şöyle bitirdi:”Amatörün sorunları çözülecek. İnşallah, süper amatör,1.amatör kümede mücadele eden kulüplerin de maddi yardım alması için çalışlarımız sürecektir. Bu konuda Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e desteğinden dolayı teşekkür ederim. ” dedi.

 
Editör: TE Bilişim