Manisa Süper Amatör Lig’de heyecan geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla başladı.

Lig’de mutlak şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Donatımspor, Horozköyspor’a 3-1 mağlup olurken, ligde hedefini üst sıralar olarak belirleyen Sanayispor ise sahasında Halitpaşa Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. İlk haftada istediği sonucu alamayan iki takım, bu hafta Pazar günü saat 16.00’da Ertuğrul Dilek Tesisleri’nde karşı karşıya gelecek.

MAÇ ÖNCESİ İLGİNÇ DETAY
Hazırlıklarını sürdüren iki ekipte de hedef üç puan. Bu önemli maç öncesinde Metin Taşkın ile Nejat Fenli’nin hikayesi öne çıkıyor. 1990-1991 sezonunda Manisaspor’un teknik direktörlüğünü yapan Metin Taşkın’ın çalıştırdığı takımda Nejat Fenli de forma giyiyordu. O dönemdeki usta-çırak ilişkisi sebebiyle bu haftaki randevu farklı bir anlam kazandı. Çırak olan Fenli’nin Sanayispor’u Usta olan Metin Taşkın’ın Donatımspor’una karşı ter dökecek.


TAŞKIN: “BU HAFTA SÜRPRİZ OLMAZ”
Horozköyspor mağlubiyetini sürpriz olarak nitelendiren Donatımspor Antrenörü Metin Taşkın, bu hafta Sanayispor karşısında sürprize yer vermeyeceklerini söyledi. Şampiyonluk yolunda artık bir kayıp daha yaşamak istemediklerinin altını çizen Taşkın, “Horozköy yenilgisi bizi hedefimizden saptırmaz. Bu hafta ligin güçlü takımlarından Sanayispor karşısında 3 puanı alıp yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

FENLİ: “RAKİPTEN ÇEKİNMİYORUZ”
Halitpaşa önünde çok değerli iki puanı bıraktıklarını belirten Sanayispor Antrenörü Nejat Fenli ise Donatımspor’dan çekinmediklerini ifade ederek, futbolun gerektirdiği gibi sahada her şeyi ortaya koyacaklarını kaydetti. İzleyenlere tat veren bir Sanayispor izlettireceklerinin sözünü tutacaklarını söyleyen Fenli, “Genç ve yeni kurulmuş bir ekibiz. İlk hafta bize yakışmayan bir oyun vardı. Bu kötü oyunun izlerini, Donatımspor karşısında silmek istiyoruz. Rakibe saygı duyuyoruz; ama kazanmayı da çok istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim