AMATÖR SPOR LARA DETEK VERENLERE TEŞŞEKÜR PLAKETİ
Amatör Spor Haftası etkinlikleri, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törenle sona erdi.  Törene Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Hatun Sarıkaya, Spor Şube Müdürü Mustafa Buldu, YunusemreBelediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan, Judo İl Temsilcisi Cengiz Şişmanlar, Tekvando İl Temsilcisi Gökay Budak, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı.
Kapanış töreninde konuşan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, “Amatör sporu tabana yaymak, gençlere sporu sevdirmek, gençleri spor salonlarına ve spor alanlarına çekmek için çalışıyoruz. Bu amacımıza da Spor kulüplerimiz öncülük ediyor. Gençlerimize spor yaptırmak için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Her zaman söylüyorum imkanlar kısıtlı ve keşke imkanlar daha fazla olsa da bütün kulüplerimize destek olsak. Geçtiğimiz gün Manisa genelinde futbol kulüplerimize destek yapıldı. Biz sadece bir branşa değil tüm branşlarımıza da destek verilmesi konusunda çalışmalar yapıyoruz. Diğer branşlar da faaliyet yapan 101 kulübümüz var. Bunları tek tek listesini çıkardık. Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Daire Başkanına teslim etik. Bu konuyu Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e de iletim diğer ilçe belediyelerimiz de ellerinden geldiği kadar destek veriyorlar. İnşallah ilerideki günlerde diğer branşlarda Büyükşehir belediyemizden de destek alacağız. İnşallah bu kulüplerimize bir can suyu olur. Sizler de bu desteği sporcu yetiştirmede kullanırsınız. Sporcu sayısın da artış sağlamış oluruz. Manisa genelinde şuanda faul sporcu sayısı 10 bin 600’dür. Bu sayı bizim nüfusumuza göre çok az ve bunu hep birlikte daha yukarılara çekmemiz lazım. El ele verip Manisa’yı spor kenti haline getirmemiz lazım” ifadelerini kullandı.
Tören sonunda protokol üyeleri tarafından amatör sporlara destek veren spor il temsilcileri, antrenörler ve spor muhabirlerine teşekkür plaketi verildi. Törende ayrıca amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunuldu.

 
Editör: TE Bilişim