Pazarcılar Odası Toplantı Salonu’da yapılan toplantıya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mustafa Buldu, İl Hakem Kurulu Başkanvekili Mehmet Can ve kulüp yöneticileri ve antrenörleri katıldı. Bölgesel olarak belirlenen gruplarda ilk hafta maçları 25-26 Ekim tarihlerinde başlayacağı açıklandı.

AYDIN: “KALABALIĞI GÖRÜNCE ÇOK SEVİNDİM”

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, toplantıda yaptığı konuşmada beldelerin kapanmasıyla endişeye kapıldıklarını ancak gördüğü ilginin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Aydın şöyle konuştu: “İlimiz büyükşehir olduktan sonra beldeler kapandı. 24-25 spor kulübümüzün faaliyetlere katılıp katılmayacağı belirsizdi. Bu nedenle endişe içindeydik. Ama buradaki kalabalığı görünce çok mutlu oldum ve sizleri tebrik ediyorum. Bizlerde ASKF olarak sizlerin lehine ne olabilecekse bunları gerçekleştirebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. TFF Amatör İşler Kurulu toplantısında 150’şer lira transferlerde indirim yapıldı. Katılım payları 400 lira iken 200 liraya düşürüldü. Bizde tüm bunların düşürülmesi adına mücadele verdik. Herkes üzerine düşen görevi yaptığı zaman kulüplerimiz rahat bir nefes alıyor. Yardımlar noktasında yerel yönetimlerle devamlı istişare halindeyiz. Asla karamsar olmalıyım. Bir kapı kapanıyor diğeri açılıyor. Yeni bir il müdürümüz atandı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. İl Müdürlüğümüz bize yardımcı oluyor. 8 Eylül Stadı’nın zeminin değiştirilmesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteği çok büyük oldu. Geçen sezon devamlı sakatlık olaylarıyla karşılaşıyorduk. İnşallah yeni sezonda pırıl pırıl zeminde futbol oynama imkanı bulacağız. 2014-2015 sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyor, kazasız belasız bir sezon geçirilmesini temenni ediyorum” dedi.

SÜPER AMATÖR STATÜSÜ AYNI

Süper Amatör Lig’de Play-Off sistemine devam edilecek. İki grupta ilk iki sırayı alan takımlar 4’lü grupta BAL Ligi’ne çıkma mücadelesi verecek. 4’lü grupta 1. olan takım, doğrudan BAL Ligi’ne yükselecek. 2. olan takım ise BAL Ligi’nden gelecek takımla baraj maçı oynayacak. Süper Amatör’de gruplarını son iki sırada tamamlayan takımlar 1. Amatör Lig’e düşecek. Manisa 1. Amatör Lig’de ise gruplarını 1. bitiren takımlar doğrudan Süper Amatör Lig’e çıkacak. Sonuncu olan takımlar ise 2. Amatör Lig’e düşecek.

 

MANİSA SÜPER AMATÖR LİG

A GRUBU

POYRAZDAMLARI

ALAŞEHİR BLD

EMİRSPOR

KULASPOR

SARIGÖL GB

DEMİRCİ BLD

SART BLD

SALİHLİ BLD

KOCAÇEŞME

DURASILLI

 

B GRUBU

DONATIM

KIRKAĞAÇ

SARUHANLI BLD

HOROZKÖY

MURADİYE

SANAYİSPOR

İSTASYONGÜCÜ

MÜTEVELLİ

ÇEPNİDERE

MURAT GERMEN

 

MANİSA 1. AMATÖR LİG

A GRUBU

YÖRÜKSPOR

AKGÜNSPOR

AKMESCİT

ALAYBEY

ULUCAMİ

KARAAĞAÇLI

DM YILDIRIM

MERİÇSPOR

YUNUSEMRE BLD

B GRUBU

HACIRAHMANLI

KARABULUT

GÜNEŞLİ

ÇAĞLAYAN

BAKIR GB

GÖLMARMARA

HALİTPAŞA

GÖRDES BLD

AKHİSAR YILDIRIM

C GRUBU

SELVİLİTEPE

ALEMSPOR

TURGUTLU BLD

KASABASPOR

AHMETLİ BLD

SANCAKLI BOZKÖY

KARAOĞLANLI

D GRUBU

ADALA

SELENDİ BLD

TRAZLAR

LİDYASPOR

KELİZAFER

YEŞİLYURT

ALAŞEHİR GB

SALİHLİSPOR

KULA ÜLKÜ

KİLLİK GB

Editör: TE Bilişim