Bugün takımdan ayrıldığını belirten Teknik Direktör Altıparmak; “Yalanlar üzerine hayatını dizayn etmiş birisiyle yola çıkmışım. Yalan ve entrikalar üzerine kurulu bir hayatı benimseyen bir kişiyle benim işim olmaz. Bu futbolcular benim tek bir sözüme güvenerek bu takıma geldiler. Eğer bu futbolcuların lisansları çıkmamışsa benimde bu takımda işimiz olmazdı. Bende onurlu bir kişi olarak gerekeni yaptım” dedi.
Öte yandan Berkay ve Göksu Manisaspor'dan ayrıldı. Bu futbolcular Adanademirspor ile anlaşma sağladı

Manisaspor sezon bitimiyle birlikte ve olaylı kongreler öncesinde Başkan Abdullah Mergen ile sürpriz şekilde anlaşma sağlayarak göreve gelen Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Elazığ maçı öncesinde getirdiği futbolcuların lisanslarının çıkartılmaması üzerine istifa etti.
Bugün itibariyle Siyah beyazlı takımla olan ilişkisini kesen Altıparmak; “Yalanlar üzerine hayatını dizayn etmiş birisiyle yola çıkmışım haberim yok. Yalan ve entrikalar üzerine kurulu bir hayatı benimseyen bir kişiyle benim işim olmaz. Bu futbolcular benim tek bir sözüme güvenerek bu takıma geldiler. Eğer bu futbolcuların lisansları çıkmamışsa benimde bu takımda işimiz olmazdı. Bende onurlu bir kişi olarak gerekeni yaptım”

Teknik Direktör Altıparmak, göreve geldiği ekibiyle birlikte Manisa’dan ayrılırken ayrılma gerekçeleri hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunarak; “Ben Manisaspor’a gelirken bana ve transfer ettiğimiz futbolculara yönelik verilen sözler vardı. Bu sözlerin en başında tabi ki transfer ettiğimiz yabancı ve yerli futbolcuların lisansların çıkartılmasıydı. Tam üç ay boyunca kulübün başkanı Abdullah Mergen, ‘Hocam sen hiç merak etme transfer yasağını kaldıracağım. 2,5 milyon dediğin para bizim için sorun bile değil’ demişti. Oysaki bugün geldiğimiz nokta hiç de iç açıcı değil. Bu hafta Elazığspor maçına takımım sahaya çıkacak benim transfer ettiğim futbolcularım maçı tribünden seyirci gibi izleyecek. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir ne yaşanmıştır ne de görülmüştür. Başkan Mergen bana ‘Hocam bari bu maça takımın başında çık. Pazartesi günü lisanslarını çıkartacağım’ diyerek ikna etmeye çalıştı. Yalanlar üzerine hayatını dizayn etmiş birisiyle yola çıkmışım haberim yok. Lisanslar çıkmış olsaydı bırakmazdım. Manisaspor’un bugün düştüğü ve düşürüldüğü duruma çok üzülüyorum. Taner Taşkın hocam bu başkana nasıl dayanmış inanın orasını da anlayamadım. Sanırım şampiyonluğa giden bir takımı yarı yolda bırakmamak adına olsa gerek”

BERKAY VE GÖKSU MANİSA’YI TERK ETTİ

Manisaspor’dan ayrılan Teknik Direktör Altıparmak, “Bu süreçten sonra Manisaspor'daki futbolcuları düşünüyorum. Onların işi gerçekten çok zor. Berkay ve Göksu Manisaspor’dan ayrıldılar. Bu futbolcular Adanademirspor ile anlaşma sağladılar.
Başkan Abdullah Mergen ve yönetimi olumsuz giden süreci çözemezlerse ki bu mümkün görünmüyor. Bu takımın işi çok zor. Diğer futbolculara da yol ayrımı görünebilir.”


 
Editör: TE Bilişim