Saruhanlı Masterler Spor Kulübü Genel Koordinatörü İsmail Vatansever, gazetecilere yaptığı açıklamada ilçede 40 yaşını aşmış olmasına karşın spordan vazgeçemeyen, futbolu bir yaşam biçimi haline getirmiş sporcuları bir araya getirmek amacıyla Masterler Spor Kulübü’nü kurduklarını belirtti.
Kulübün genel kaptanlığı görevine, Saruhanlı’da ikamet eden bir zamanların ünlü futbolcusu Murat Erbaşları’ı getirdiklerini ifade eden Vatansever, “Murat ağabeyimizi onure etmek için kendisine böyle bir görev verdik. Çok tecrübeli birisi, bize ağabeylik yapıyor. Futbolda ondan öğreneceğimiz çok şey var. Onun engin tecrübelerinden faydalanmak için bizimle çalışmasını istedik. Sağ olsun bizi kırmadı. Kulübümüz için hayırlı olsun” dedi.

30 YIL SONRA YEŞİL SAHALARDA
Futbol oynadığı yıllarda genellikle kafa vuruşlarıyla gol atmasından dolayı kendisine 'Altın Kafa' lakabı takılan Erbaşlar ise 30 yıl sonra yeşil sahalara dönmenin mutluluğu içinde olduğunu kaydetti.
Kendisine teklif edilen görevi seve seve kabul ettiğini dile getiren Erbaşlar, 66 yaşında olmasına rağmen sahada koşabilecek güce sahip olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Manisa'nın Muradiye beldesinde 1948 yılında dünyaya geldim. 1964 yılında Manisa 2. Amatör Küme takımlarından Yıldırımspor'da futbol hayatıma başladım. Daha sonra Altay, Karşıyaka ve Denizlispor gibi takımlarda forma giydim. 1984 yılında futbol hayatımı noktaladıktan sonra Manisa'da bir fabrikada çalışmaya başladım. Emekli olunca Saruhanlı ilçesine yerleştim. Yaşantımı burada sürdürüyorum. 30 yıl sonra yeşil sahalara geri döndüm. Gençliğimi yeniden yaşıyor gibiyim.”

Editör: TE Bilişim