Geçtiğimiz günlerde “Manisaspor’a yabancı sponsor!” haberleri taraftarları ve camiayı heyecanlandırmıştı… Manisa’da yatırım yapmak isteyen ve bu nedenle Manisaspor’a sponsor olmayı planlayan Alman ICC katering firmasının bu hamlesi, Manisaspor Yönetimi tarafından kabul edilmedi.

KARAKAŞ: “DAHA FAZLA RAKAM BEKLİYORDUK”

Firmanın takımın ana sponsorluğu konusundaki 300 bin Euro’luk teklifini kabul etmediklerini belirten Manisaspor İkinci Başkanı Mustafa Karakaş, “300 bin Euro’luk teklif bizi hayal kırıklığına uğrattı. Ayrıca 300 bin Euro’nun 75 binini menajer alıyormuş. Elimize geçecek rakam 225 bin Euro. Bu da çok komik bir rakam. Açıkçası yabancı firmadan daha fazla bir teklif bekliyorduk. Hayalimizde olan rakam, bunun 3-4 katıydı. Kendilerine teşekkür ettik ve tekliflerini kabul etmediğimizi bildirdik” dedi. Sponsorluk çalışmaları konusunda kulübün geleceğine yönelik çok önemli çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekleyen Karakaş, “Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Manisaspor’un daha fazla kazanabilmesi için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Sponsorluk konusunda epey bir yol aldık. Bayramdan sonra her şey netliğe kavuşacak” dedi.

NENAD MİLİJAS YARI FİYATINA GELECEK

Öte yandan dış transfer çalışmalarını sürdüren Manisaspor, ekonomik sorunlar yaşayan Kızılyıldız’ın 10 numarası Nenad Milijas için yeni bir hamle yaptı. Kulübünde yıllık 400 bin Euro'ya oynadığı öğrenilen Nenad’ın Manisaspor’da bu rakamın yarısına oynayacağı, görüşmelerde ufak pürüzlerin kaldığı, imzanın an meselesi olduğu kaydedildi. Nenad ile 2 veya 3 yıllık sözleşme imzalanacağı kaydedildi. 

 

Editör: TE Bilişim