“Beşiktaş A Takımındayken Şanssız Bir Sakatlık Yaşadım”
Meşin yuvarlakla 10 yaşında Beşiktaş’ın altyapısında tanıştığını ifade eden Emir Alagöz, “ 1992 doğumluyum. Beşiktaş’ın altyapısında minik, yıldız, A Genç, B Genç, PAF takım ve A2 futbol takımlarının formasını giydim. Daha sonra ise Beşiktaş’ta Teknik Direktör Bernd Schuster döneminde A takıma yükseldim. O dönemde takımda Ricardo Quaresma, Guti, Hugo Almeida, Manuel Fernandes, Simao Sabrosa ve Nihat Kahveci gibi yıldız isimler vardı. Ancak talihsiz bir sakatlık yaşadım. Bir süre futboldan uzak kaldıktan sonra 3. Lig ekiplerinden Üsküdar Anadolu’ya transfer oldum. Beşiktaş’tan trajik bir şekilde ayrıldım. Bana vefa göstermediler. Üsküdar Anadolu Kulübü Başkanı Murat Şahin, beni aradı ve “ Gel burada yeniden çıkış yakalarsın” dedi. Orda 2 sene oynadıktan sonra 2. lig takımlarından Keçiörengücü takımına transfer oldum. Keçiörengücü takımından ayrıldıktan sonra bir tercih hatası yaptım ve beni birçok 1. ve 2. Lig takımının istemesine rağmen 3. Lig takımlarından Diyarbakırspor’a transfer oldum. İki sene Diyarbakırspor’un başarısı için ter döktüm. Diyarbakır’da iki sene üst üste play-off finalinde şampiyonluğu kaçırdık” diye konuştu.
“ Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan Teklif Gelince Manisa’nın Yolunu Tuttum”
Manisa Büyükşehir Belediyespor’a transfer olduğu dönemdeki gelişmeleri de anlatan Emir Alagöz, “ Diyarbakırspor’da oynadığım dönemde, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un scout ekibi beni uzun süre izlemiş ve yakın takibe almış. Sisteme uygun bir oyuncu olduğumu düşünmüşler. Daha sonra Manisa’ya geldim ve kulüp başkanımız Mevlüt Aktan’la masaya oturdum. O görüşmede teknik direktörümüz Levent Devrim’de vardı. Kulüp başkanımız Mevlüt Aktan’la tanışınca, “ Türkiye’de böyle başkanlar var mı? “ dedim. Bunu da zaten başkanımız Mevlüt Aktan’a söylemiştim. Kulüp başkanımız Mevlüt Aktan’ın o iyi niyetini, teknik direktörümüz Levent Devrim’in iyi yaklaşımını gördükten sonra bana yapılan teklifi hiç düşünmeden kabul ettim” ifadelerini kullandı.
“ Deplasman Maçlarında Üzerimizde Bir Şanssızlık Var”
Sezona Zonguldak Kömürspor galibiyetiyle iyi bir başlangıç yaptıklarını sözlerine ekleyen Emir Alagöz, “ Deplasmanda bir türlü tutturamadık. Üst üste bir seri yapıp deplasmanda galip gelemedik. Bu da bizde bir fobi haline geldi. Deplasmanda oynadığımız maçlara iyi başladık ancak birçok deplasman maçında istediğimiz sonuçları alamadık. Deplasmanlarda galibiyeti kaçırdığımız çok maçlar oldu. Ligde üç yenilgimizi de deplasman maçlarında aldık. Bizim iç saha maçlarında coşkumuz çok farklı. İç sahada 34 maç yapsak 34 maçı da kazanırız. İç saha maçlarında farklı bir coşkuya bürünüyoruz” diye konuştu.
“ Ligin İkinci Yarısında Oynayacağımız 17 Final Maçına Hazırız”
Ligin ikinci yarısında oynayacakları 17 maça da final gözüyle baktıklarını söyleyen Emir Alagöz, “ 17 maçın 17’side final havasında geçecek. Bizde buna hazırız. Hem oyuncu, hem yönetim ve hem de hoca profili olarak. Zaten bizden daha iyi çalışan takım olduğunu düşünmüyorum. Mutlaka her takım çok iyi çalışıyordur ama biz gerçekten sezon başından bu yana çok iyi çalışıyoruz. Biz geçen senede çok iyi çalıştık ve bunun karşılığını şampiyon olarak aldık. Bu senede çok iyi çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Şampiyon olacağımıza kesinlikle inanıyoruz. Bunun için çalışıyoruz, bunun için özveri gösteriyoruz. 17 maçın 17’side final bizim için. Hepsini teker teker geçeceğiz. En sonunda Allah’ın izniyle inşallah hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim