MUSTAFA TATLI

Küme düşen Manisaspor’un Teknik Direktörü Taner Taşkın, 45+45 Futbol’un konuğu oldu. Taşkın, canlı yayında tansiyon yükselterek izleyenleri gerdikçe gerdi ve bomba ifadeler kullandı. Kendi başarısızlığını örtmeye kalkan Taşkın; şehri suçladı, yönetimi suçladı, futbolcuları suçladı, taraftarları suçladı, medyayı suçladı. Denizli maçı öncesinde soyunma odasına para gelmediğine isyan eden genç çalıştırıcı, “Şehrin ileri gelenleri bir maç isteseydi bu takım ligde kalırdı. Alacaksın geleceksin yığacaksın parayı soyunma odasına!” dedi.

BAŞARISIZLIĞA PARA KILIFI

“Günah keçisi arıyorlarsa benim” dedikten sonra önüne geleni bombaladıkça bombalayan Taşkın’ın oldukça agresif olması, izleyicilerin tepkisini çekti. Her kesimi suçlayıp başarısızlığına kılıf bulmaya çalışan Taşkın, Denizlispor maçı öncesinde soyunma odasına para gelmemesinin küme düşmekte rol oynadığının altını çizdi. “Şehrin ileri gelenleri!” diyerek aslında Mergen ve yönetimini isim vermeden suçlayan Taşkın, “Şehrin ileri gelenleri bir maç isteseydi bu takım ligde kalırdı. Alacaksın geleceksin yığacaksın parayı soyunma odasına! Denizlispor 60 bin TL’ye her şeyini ortaya koydu” diye konuştu.

DENİZLİ’YE BERABERLİĞE GİTTİĞİNİ İTİRAF ETTİ!

Taşkın, Denizlispor maçından önce beraberlik mantığının motivasyonu bozduğu yönündeki eleştiriye ise, “Altınordu maçında yüzde yüz 1 puana oynuyoruz dedim. Buca ve Denizli maçlarına da beraberliğe gittim” yanıtıyla kurtuluş mücadelesine ne gözle baktığını gözler önüne serdi.

TARAFTARLARI KÜÇÜMSEDİ

Giresun maçında istifaya davet edilmesiyle ilgili soruya Taşkın, “10 tane adamın bağırmasıyla istifa etmem. 300 kişi gelmiş. 5 bin kişi geleceksin o zaman sana taraftar diyeceğim” diyerek az sayıdaki taraftarları küçümsedi. Taşkın vicdanen rahat olduğunu da sözlerine ekleyerek, yeni sezonda da görevde olacağının sinyallerini verdi.

Editör: TE Bilişim