Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig'in 8’inci haftasında konuk olacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman ile devam ediyor. Takımın forma sponsoru olan Aksa Gaz Akhisar İşletme Şefi Cihan Karabacak ve çalışma ekibi Kadir Zengin, Gökhan Taşez, Hüseyin Binici, Mehmet Er, Deniz Güler ve Emre Badagsan, kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulunu makamında ziyaret etti ve antrenmanı takip etti. Karabacak ve ekip arkadaşları, idman öncesinde futbolculara baklava ikram etti.
"İLK DEPLASMAN GALİBİYETİNE KAVUŞACAĞIZ"
Trabzonspor maçında deplasman şansızlığını kırmak istediklerine vurgu yapan Akhisarspor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "3 deplasmanda şansızlık yakamızı bırakmadı, oynadığımız futbolu sahaya yansıtsak da skor anlamında bunun karşılığını alamadık. İnşallah Trabzonspor maçında ilk deplasman galibiyetine kavuşacağız" dedi. Öte yandan çalışmalarda üçüncü bölgeye yoğunluk veren Teknik Direktör Okan Buruk, basına kapalı gerçekleşen idmanda özellikle hücum bölgesindeki hareketlilikte forvet oyuncularının rollerini daha iyi yapmasını isterken son vuruşlar üzerine çalıştırdığı bildirildi. Yeşil-siyahlılarda sakat ve cezalı bulunmazken, Teknik Direktör Okan Buruk’un Trabzonspor karşısında, Milan Lukac, Miguel Lopes, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Soner Aydoğdu, Ömer Bayram, Abdoul Sissoko, Olcan Adın, Serginho, Paulo Henrique ve Daniel Larsson 11'ine şans vermesi bekleniyor.
TRABZON'UN ŞANSI AKİGO'YA TUTMUYOR
Trabzonspor'un Süper Lig'de 5 takıma karşı galibiyet üstünlüğü bulunmuyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı galibiyet sayısı olarak rakiplerinin gerisinde kalan Trabzonspor, bu ekiplerin yanı sıra Aytemiz Alanyaspor ve Akhisarspor'a karşı da galibiyet sayısı olarak geride kalmış durumda. Karadeniz ekibi, Beşiktaş ile oynadığı 125 maçta 52 yenilgi, 43 galibiyet ve 30 beraberlik elde ederken, Fenerbahçe karşısında 48 mağlubiyet, 35 beraberlik ve 37 galibiyet aldı. Galatasaray'la oynadığı maçlarda 40 kez kazanan Trabzonspor, rakibine ise 56 maçta kaybetti. 27 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavililerin, Aytemiz Alanyaspor'a karşı ise galibiyeti bulunmuyor. 3 maçta 2 yenilgi alan Karadeniz ekibi 1 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Bu hafta Akhisarspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, rakibiyle bugüne kadar oynadığı 10 karşılaşmada 3 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, 4 mücadelede sahadan puansız ayrıldı. Ayrıca bordo-mavili oyuncu Burak Yılmaz, dalyaya hazırlanıyor. Milli oyuncu, 15 Ekim Pazar günü Teleset Mobilya Akhisarspor maçında oynaması halinde Trabzonspor adına ligdeki 100. maçına çıkacak. Trabzonspor’a ilk olarak 2009-2010 sezonunun devre arasında bonservisi konusunda Fenerbahçe ile anlaşılarak transfer edilen başarılı golcü, ilk sezonunda 14 resmi karşılaşmada forma giyerken 3 gol attı.

 
Editör: TE Bilişim