Hakan Agar- Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Medipol Başakşehir'le karşılaşan TM. Akhisarspor son saniyelerde yediği golle yıkılmış, evine boş dönmüştü. Bir önceki hafta da Gençlerbirliği'yle 3-3 berabere kalarak evinde bu sezon ilk kez puan kaybeden Akigo, bu sefer aynı hataya düşmek istemiyor. Ligin en açık futbollarından birisini oynayan Alanyaspor karşısında kontrolü elinde tutarak galibiyete ulaşmak isteyen Akigo, evinde bir 3 puan daha kazanarak haftaya Beşiktaş karşısına kredi toplayarak çıkmak istiyor. 
ALANYA 3 HAFTADA DAĞILDI    
Spor Toto Süper Lig'e geçen sene yükselen ve ligde kalmayı başaran Aytemiz Alanyaspor, bu sene de yine ligde kalma hedefiyle yola çıktı. Ligin ilk 10 haftasının yarısında mağlup olan Alanya, şu ana kadar sadece 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Açık hücum futbolu oynayan Alanyaspor attığı 20 golle Galatasaray ve Göztepe'nin hemen ardından ligde öne çıkan takım oldu. Son 3 haftada şanssız puan kayıpları yaşayan turuncu beyazlılar, önce İstanbul'da Başakşehir'e 2-1 mağlup oldu, ardından İzmir deplasmanında Göztepe'yle 3-3 berabere kaldı. Son olarak evinde Beşiktaş'ı ağırlayan Alanyaspor, son anlarda Alvaro Negredo'nun attığı golle yıkıldı ve sahadan puansız ayrıldı. Teknik direktörlüğünü Saffet Susiç'in yaptığı Alanyaspor, deplasmanda oynadığı 5 mücadelenin 2'sinde galip gelirken, 1 kez berabere kalıp 2 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Deplasmanda 12 gol atan ekip, kalesinde de 11 gol gördü. Kadrosunda birçok yıldız ismi bulunduran Alanyaspor'da öne çıkan isim Vagner Love oluyor. Kariyerinde birçok Şampiyonlar Ligi tecrübesi yaşamış, CSKA Moskova formasıyla Brezilya Milli Takımı'na yükselmiş olan Love, geçtiğimiz sezon yakaladığı 23 gollük performansı bu sene de kovalıyor. Oynadığı 11 maçta 8 gol atan Love, Manisa'da da takımının en büyük silahı olacak. Emre Akbaba, M'Billa Etame, Junior Fernandes gibi oyuncular da Alanyaspor için kritik roller alıyor. 
AKİGO İÇ SAHA PERFORMANSINA GÜVENİYOR
Son 2 haftada istediği sonuçları alamayarak hayal kırıklığına uğrayan Akigo, bu hafta Alanyaspor karşısında zafere ulaşmak istiyor. Başakşehir maçı öncesi kupa mesaisinde 6 gollü bir zafer alan yeşil siyahlılar, bu performansı lige de yansıtmak istiyor. Haftaiçi kanat organizasyonlarına yoğunluk veren Okan Buruk'un takımında Olcan hariç bir eksik bulunmuyor. Akhisarspor’da 3 haftadır takımda yer almayan, dizindeki sakatlığı devam eden ve takımdan ayrı çalışan Olcan Adın'ın Alanya maçında da sahada olmayacağı öğrenildi. Yeşil-siyahlılarda Olcan Adın dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Evinde şu ana kadar Sivasspor'u 1-0, Kasımpaşa'yı 2-1, Karabükspor'u 2-1 ve Fenerbahçe'yi 1-0'la geçen Akigo, son iç saha maçında 3-1 geriye düştüğü maçta Gençlerbirliği'yle 3-3 berabere kalarak ilk puan kaybını yaşamıştı. Evinde yeniden zafere ulaşmak isteyen Akigo, Alanyaspor'u göze kestirdi. Teleset Mobilya Akhisarspor- Aytemiz Alanyaspor mücadelesi bugün 14.00'da 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak. Maçın hakemliklerini Ali Palabıyık, Kerem Ersoy ve Mustafa Sönmez yapacak. 
"TEKLİFLERİMİZİ SUNDUK"
Öte yandan Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ilk hedeflerinin takımın iskelet kadrosunda yer alan ve özellikle teknik heyetinde mutlaka takımda görmeyi istediği 3 isimle ilk görüşmeyi yaptıklarını ifade etti. Başkan Eryüksel, “Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Soner Aydoğdu, Muğdat Çelik ve Aykut Çeviker kendileri gelecek sezonlar bizimle devam etmek istediklerini bildirdiler. Biz de menajerleri aracılığıyla ilk tekliflerimizi sunduk. Eğer anlaşma sağlanırsa devre arasında masaya oturup sözleşmelerini uzatacağız” dedi.
 

Editör: TE Bilişim